Vesti > Hronika

Najbliži se opraštaju od LAZARA (15) koji je POGINUO kod Aranđelovca: "Sada si nas naučio šta je TUGA"

Dečak je motociklom preticao Folksvagen polo, kada je iz suprotnog pravca naišao džip

Izvor: K1info/republika.rs

Autor: Anica Ninković

21/10/2024 > 22:50

podeli vest:

Najbliži se opraštaju od LAZARA (15) koji je POGINUO kod Aranđelovca: "Sada si nas naučio šta je TUGA"
Foto: Screenshot/društvene mreže


Lazar V. (15) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče na putu Aranđelovac-Lazarevac kada se motociklom zakucao u džip koji je išao iz suprotnog smera, a potom podleteo pod drugo vozilo.

Dečak je motociklom, za koji nije imao odgovarajuću kategoriju, krenuo u pravcu Lazarevca.

U jednom trenutku je krenuo da pretiče Folksvagen polo, kada je iz suprotnog pravca naišao džip.

Dečak na motociklu nije imao gde i udario je u džip, a potom se od siline udara odbio i podleteo pod vozilo koje je samo koji sekund pre pretekao.

On je sa teškim telesnim povredama hitno transportovan u Aranđelovac, ali nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Njegovi najbliži uveliko se opraštaju od tinejdžera, kojeg su svi u okolini voleli, kako prijatelja tako i saigrači FK "Šumadija" kog je bio deo pre ove velike tragedije.

- Tuga, šok i katastrofa! Bio si najbolji fudbaler i još bolji drug, ovo je tužno da tužnije ne može biti, sada si nas naučio šta je tuga. Neka te anđeli čuvaju, ovu utakmicu si izgubio, ali nastavi da igraš i na onom svetu - opraštali su se njegovi najmiliji na društvenim mrežama.

- Bože nije fer igra, uzeo si nam najboljeg - ovim rečima se nešto ranije povodom tragedije oglasio i klub u kom je on igrao. Uz njegovu fotografiju podelili su prisećajući se i na rezultat sa jedne utakmice, kada je upravo on dao sedam golova protiv druge ekipe.

Takođe, i događaji koji su planirani u ovom gradu odloženi su zbog pogibije njihovog sugrađanina.

- Ove godine si krenuo u srednju školu, život je tek bio pred tobom, tek bi se dokazao kao najbolji među najboljima, ali sudbina je htela drugačije - pisali su bliski ljudi koji su poznavali tragično nastardalog mladića.

Bonus video:

Ostavite komentar