Vesti > Hronika

Gori mlekara "KUČ" CRNI OBLAK DIMA nadvio se nad Kragujevcom

Požar buknuo u mlekari, vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom

Izvor: K1info/kurir.rs

25/10/2024 > 14:16

podeli vest:

Gori mlekara "KUČ" CRNI OBLAK DIMA nadvio se nad Kragujevcom
Foto: Instagram Printscreen/kragujevcani.rs


Požar je izbio oko 12:40 sati u pogonu površine oko hiljadu kvadrata u naselju Vinogradi, u  mlekari "Kuč kompani" u Kragujevcu.

Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici "kragujevcani.rs", vidi se ogroman crni oblak dima, i vatrogasci koji pokušavaju da obuzdaju vatru.

 

 

U gašenju je angažovano 10 vatrogasnih vozila i 20 vatrogasaca.Oni se bore sa vatrenom stihijom kako se ona ne bi proširila na okolne kuće, pošto se mlekara nalazi u gusto naseljenom delu grada.

Kako Tanjug saznaje na licu mesta, u požaru nema povređenih, jer ova mlekara nekoliko poslednjih dana nije ni radila. Vatra je zahvatila površinu od oko hiljadu kvadratnih metara, a prema nezvaničnim informacijama izbila je u objektu računovodstva i potom se proširila na proizvodni pogon i magacinski prostor mlekare "Kuč kompani" u naselju Vinogradi.

U pokušaju da lokalizuju požar, vatrogasci-spasioci gase vatru i sa velike visine, iz korpe vozila sa mehaničkim merdevinama. Policija je evakuisala stanare okolnih kuća u ovom delu Kragujevca.

 


 

Ostavite komentar