Vesti > Hronika

CELA SRBIJA GLEDALA SNIMAK NASILJA! Evo koliko će da ROBIJA majka koja je BRUTALNO PREBILA ćerkicu

Snimak na kom majka udara devojčicu (3) po glavi i gura je na pod obišla je Srbiju preko društvenih mreža

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

26/10/2024 > 11:24

podeli vest:

CELA SRBIJA GLEDALA SNIMAK NASILJA! Evo koliko će da ROBIJA majka koja je BRUTALNO PREBILA ćerkicu
Foto: Društvene mreže


Odlukom Apelacionog suda u Beogradu, pravosnažno je osuđena Slavica Đilas (28) iz Begaljice kod Grocke na dve godine zatvora zbog nasilja nad maloletnom ćerkom koja je u tom trenutku imala svega tri godine. 

Ovom odlukom potvrđena je prvostepena presuda Drugog osnovnog suda u Beogradu iz maja ove godine. Njoj je stavljeno na teret krivično delo nasilje u porodici, kao i da je zajedno sa P.P. izvršila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Uznemirujući snimak na društvenim mrežama

Izuzetno uznemirujući snimak nasilja nad devojčicom starom oko tri godine pojavio se na društvenim mrežama. Naime, na snimku se vidi kako majka udara devojčicu po glavi držeći je za ruke kako ne bi mogla da se brani. 

Devojčica sve vreme plače i, čini se, jedva dolazi do daha dok njena majka viče na nju udarajući je sve vreme i ponavlja: "Naš mali Zoran je u zatvoru zbog tebe, zbog tebe". 

Foto: Društvene mreže

 

Nakon bezbroj udaraca po glavi, devojčicu odguruje na pod i ona pada. Tu se majka nije zaustavila, već je preteći rekla devojčici da nije završila s njom.

- Ceo dan danas ima da te bijem - vikala je žena.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je odmah nakon saznanja o video-snimku po nalogu Koordinatora za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opštinu Grocka i u saradnji sa CSR i policijskom stanicom Grocka odmah preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za predmetni događaj i zaštite maloletnog lica.

Rezultat vanrednog sastanka Grupe za Koordinaciju i saradnju Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je da su utvrđeni identiteti svih učesnika događaja, da su dva maloletna lica pregledana od strane lekara tokom noći, nakon čega su izmeštena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite, a da je za majkom bila raspisana potraga, s obzirom na to da nije bila dostupna državnim organima.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar