Vesti > Hronika

Okrivljeni Marko Miljković se BRANI: Lalić LAŽE, govor je NAUČIO NAPAMET

Okrivljeni-saradnik je današnje izlaganje započeo pričajući o ubistvu Gorana Veličkovića

Izvor: K1info/Tanjug

08/11/2022 > 15:16

podeli vest:

Okrivljeni Marko Miljković se BRANI: Lalić LAŽE, govor je NAUČIO NAPAMET
Foto: Tanjug/Miloš Milivojević


Okrivljeni-saradnik Srđan Lalić, koji se nagodio sa tužilaštvom na kaznu zatvora od 18 godina, nastavio je danas svoje izlaganje o krivičnim delima koje je počinila organizovana kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Miljković je na početku ročišta rekao sudu da je Lalićev iskaz u potpunosti neistinit i naučen napamet, jer je, kako je rekao, on sve vreme gledao u pod i izjavio saučešće porodicima, iako oni nisu bili prisutni.

Lalić je današnje izlaganje započeo pričajući o ubistvu Gorana Veličkovića Goksija, opisujući gde je stajala mašina za mlevenje mesa, te da je tada prvi put video proces uklanjanja tela Veličkovića.

Ostaci Veličkovićevog tela stavili u džakove koje su potom prevezli do reke, gde su prosuli njihovu sadržinu.

Odbrana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića je prekinula Lalićevo izlaganje, uz objašnjenje da Lalić ne bi trebalo da priča o krivičnim delima koja nisu deo optužnice. Ubrzo je došlo do konflikta sa tužiocem, a onda se u sudnici obratio Marko Miljković.

- Mogu da se okrenem ka njemu, znamo se mi dobro. Zamoliću Vladu da ga više ne prekida, neka priča sve što ima da priča - dodao je Miljković, prenose mediji.

 

Ostavite komentar