Vesti > Politika

Gašić OPOZICIJI, koja traži njegovu SMENU: Neka REZULTATI sude

Kako je dodao, nema problem da čuje kritiku i da na taj način ispravi eventualne greške

Izvor: K1info/Tanjug

04/07/2023 > 14:03

podeli vest:

Gašić OPOZICIJI, koja traži njegovu SMENU: Neka REZULTATI sude
Foto: Tanjug/Zoran Žestić


Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je danas opoziciji u Skupštini Srbije da pogledaju rezultate u poslednjih 10 godina i dodao da upravo ti rezultati treba da sude o njegovom radu.

- Trudim se koliko mogu da pomognem i svom gradu i svojoj zemlji, građanima Srbije, u onom delu čime se bavim, zato vas molim, pustite neka rezultati sude o nama - rekao je Gašić tokom skupštinske rasprave o predlogu dela opozicije za glasanje o nepoverenju ministru.

 

Gašić im je poručio da razgovaraju sa zaposlenima i u Vojsci Srbije, kao i sa ljudima u Bezbednosno-informativnoj agenciji o tome šta je sve dobro urađeno u vreme njegovog mandata. 

Kako je dodao, nema problem da čuje kritiku i da na taj način ispravi eventualne greške.

Govoreći o masovnim ubistvima koja su se dogodila u Srbiji, Gašić je rekao da je bio i u Mladenovcu i Smederevu kao podrška saradnicima, ali da su celu akciju vodili profesionalci.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

- Komentarisali ste da li je trebalo da bude 600 policajaca, da li je helikopter trebalo da ide po gorivo? Pa šest sati su ljudi bili u vazduhu, a niko nije rekao "bravo" što ste šest sati pretraživali teren - rekao je Gašić, odgovarajući na kritike opozicije.

Gašić je rekao, kada je reč o prevenciji, da je na primeru Mladenovca sve urađeno, odnosno da je svaki raniji prekršaj ubice sankcionisan, te da je sve bilo predato tužilaštvu i centru za socijalni rad.

- Policija je sve uradila - rekao je Gašić i upitao poslanike dela opozicije koji su dobacivali, kako misle da im ispriča šta je sve urađeno, kada neće da slušaju.

Ostavite komentar