Vesti > Politika

OSUMNJIČENI ZA DANKINO UBISTVO MOGU DA SE BRANE KAKO ŽELE: Dejanov otac sad uneo NOVU POMETNJU

Nakon što je Dejan Dragijević u tužilaštvu negirao zločin, koji je tri meseca ranije priznao, njegov tata Radoslav uneo je dodatnu pometnju

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Nemanja Negovanović

12/07/2024 > 22:19

podeli vest:

OSUMNJIČENI ZA DANKINO UBISTVO MOGU DA SE BRANE KAKO ŽELE: Dejanov otac sad uneo NOVU POMETNJU
Foto: Tanjug printscreen


Radoslav Dragijević, otac Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot koji je prekjuče u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru negirao da je 26. marta u Banjskom Polju, ubio Danku Ilić (2) iz Bora, rekao je za Kurir da je njegovom sinu sve smešteno!

Stariji Dragijević je za Kurir izjavio da je Dejanu i njegovom kolegi iz JKP "Vodovod", Srđanu Jankoviću (50), takođe osumnjičenom za zločin u Banjskom Polju, sve namestio bivši direktor, Goran Pavić.

"Pare svašta učine"

- Čuo sam da je moj sin rekao da nikada nije video devojčicu, i naravno da je nije video, nije je ni pipnuo, a to što je prvo priznao da je ubio, sve mu je to namestio bivši direktor. Sve kolege to znaju i pričaju tako, pare svašta mogu da učine da vam ja kažem - rekao je Radoslav Dragijevic za Kurir, ali nije znao da objasni na koji konkretno način je bivši direktor smestionjegovom sinu, kao ni koji je motiv imao da to uradi.

Podsetimo, Pavić je dao ostavku u aprilu nakon što je policija uhapsila Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića.

- Iz moralnih razloga podnosim neopozivu ostavku na mesto direktora JKP "Vodovod" Bor s obzirom na to da su osumnjičeni za ubistvo deteta zaposleni u ovom preduzeću i da postoji sumnja da su izvršili ovo gnusno ubistvo u toku radnog vremena, službenim vozilom u toku obavljanja radnog zadatka - rekao je ranije Pavić, a kako saznajemo, on i dalje radi u istoj firmi, samo nema funkciju direktora.

Ostavite komentar