Vesti > Politika

"KAMALA HARIS NEMA VELIKIH IZGLEDA, ali..." Vučić izneo stav o BAJDENOVOJ odluci da ODUSTANE od predsedničke trke

Predsednik je rekao da će predsednički izbori u Americi biti neizvesni, jer je doneta mudra odluka da se u kampanju uključi Mišel Obama

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

21/07/2024 > 22:27

podeli vest:

"KAMALA HARIS NEMA VELIKIH IZGLEDA, ali..." Vučić izneo stav o BAJDENOVOJ odluci da ODUSTANE od predsedničke trke
Foto: printskrin tv pink


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas u emisiji na TV Pinku o aktuelnim temama. Predsednik se osvrnuo i na pokušaj atentata na Donalda Trampa, ali i o najnovijoj informaciji da je Džo Bajden odustao od predsedničke trke.

- Rekao sam da će se baš tako odigrati. Znao sam da to sledi. Otkriću vam tajnu: nema Kamala Haris velikih izgleda protiv Trampa, ali to će biti jedna od najneizvesnijih utkamica. Doneta je mudra odluka da se uključi u kampanju Mišel Obama, transfer popularnosti će se prebaciti na Kamalu Haris, jer ona nema tu vrstu emocije i harizme, ali Mišel Obama ima. To je deo dila, to znam. Videćete njenu veliku ulogu u kampanji - objasnio je predsednik.

Foto: printskrin tv pink

 

Vučić je govorio i o pisanjima svetskih medija i spekulacija da bi Srbija mogla da uvede sankcije Rusiji zbog dolaska nemačkog kancelara Olafa Šolca. 

On je istakao da je važno da Srbija obavlja svoje reformske zadatke, kao i da je on na čelu nezavisne i suverene zemlje koja ima svoje interese na različitim stranama sveta, ali ne odustaje od evropskog puta.

Kako je odgovorio na pitanje da li bi Srbija mogla da uvede sankcije Rusiji, pogledajte na linku.

Ostavite komentar