Vesti > Politika

Memić sa predstavnicima Turističke organizacije Azerbejdžana: Pričalo se o uvođenju direktnog leta Beograd - Baku!

Memić i delegacija Azerbejdžana razgovarali su o zdravstvenom i banjskom turizmu i Кonferenciji UN o klimatskim promenama

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

27/08/2024 > 18:01

podeli vest:

Memić sa predstavnicima Turističke organizacije Azerbejdžana: Pričalo se o uvođenju direktnog leta Beograd - Baku!
Foto: Ministarstvo turizma i omladine


Ministar turizma i omladine Husein Memić razgovarao je danas sa predstavnicima Državne agencije za turizam i Turističke organizacije Azerbejdžana o jačanju turističke saradnje dve zemlje i potrebi uvođenja direktnog leta između Beograda i Bakua.

Ministar Memić i predsednik Azerbejdžanske državne agencije za turizam Fuad Nagijev, kao i direktor Turističke organizacije Azerbejdžana Florijan Zengčšmit razgovarali su o mogućnostima uvođenja direktnog leta i promocije turističkog potencijala dve zemlje.

Foto: Ministarstvo turizma i omladine

 

Tokom sastanka razgovarano je o Specijalizovanoj izložbi EКSPO 2027, koja se održava u Beogradu, i tom prilikom ministar Memić je pozvao Azerbejdžan da uzme aktivno učešće u ovoj manifestaciji, saopštilo je ministarstvo.

Memić i delegacija Azerbejdžana razgovarali su o zdravstvenom i banjskom turizmu i Кonferenciji UN o klimatskim promenama, koja se u novembru održava u Bakuu.

Nakon sastanka, direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović i direktor Turističke organizacije Azerbejdžana Zengčšmit potpisali su Memorandum o razumevanju koji ima za cilj jačanje veza i prijateljstva dve zemlje u oblasti turizma.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar