Vesti > Politika

SRAMNO: Aleksićev POSLANIK DIVLJAO BMW-om pa se pozvao na IMUNITET (FOTO)

On je preticao preko pune linije i vozio mnogo više od dozvoljene brzine

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

04/10/2024 > 20:48

podeli vest:

SRAMNO: Aleksićev POSLANIK DIVLJAO BMW-om pa se pozvao na IMUNITET (FOTO)
Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ


Poslanik Nenad Milojičić, predsednik Izvršnog odbora stranke Miroslava Aleksića, divljao je BMW-om na putu, u naseljenom mestu, čineći čak četiri prekršaja, a kad ga je policija zaustavila, pozvao se na poslanički imunitet. 

Milojičić je preticao kolone vozila u naseljenom mestu i to na punoj liniji, a išao je brzinom 127 kilometara na čas, čak 77 preko ograničenja.

Kako se saznaje, sve se odigralo juče oko 11 časova na delu puta u mestu Desimirovac.

Foto: parlament.gov.rs

 

Saobraćajna policija je zaustavila automobil marke BMW kojim je upravljao narodni poslanik rodom iz Smederevske Palanke.

U toku kontrole on se pozvao na poslanički imunitet.

Utvrđeno je da se on kretao navedenim putem od Cerovca prema Kragujevcu i da je tom prilikom preticao kolonu od tri vozila. Daljom kontrolom je utvrđeno da se kretao brzinom od 127 km na čas, a koja je za 77 km na čas veća od dozvoljene brzine kretanja prema opštem ograničenju za naselje od 50.

Takođe je utvrđeno da je u mestu Opornica preticao vozilo ispred sebe prešavši preko neisprekidane uzdužne linije na kolovozu nakon čega je vršio preticanje takođe vozila ispred sebe takođe prešavši preko neisprekidane uzdužne linije na kolovozu, krećući se saobraćajnom trakom namenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smera.

VODALI IH KO MEČKE

Predsednik Aleksandar Vučić odbacio je ranije iznete tvrdnje Miroslava Aleksića o uticaju "Rio Tinta" na vlast u Srbiji i istakao da je upravo prethodna vlast, koju predstavlja i Aleksić, dovela tu kompaniju i zbog nje menjala čak i zakone.

- Bolje bi bilo Aleksiću i njegovima da paze kako voze. Njegov poslanik je vozio 80 km više od dozvoljenog kroz naseljeno mesto, pozvao se na imunitet, nije prihvatio krivicu, bednik jedan - rekao je Vučić i dodao:

- Jesu li oni svi izludeli ili šta?! Nisu mene vodali kao mečku po različitim centrima u nekim drugim državama da budem njihov potrčko i njihov agent, već baš tog Aleksića. "Rio Tinto" su doveli oni, 2006. su čak menjali zakon. Možda su njima neke pare davali. Računaju ti ljudi kakvi su oni, znaju koliko bi samo para da stave u svoj džep i nikada o Srbiji nisu brinuli, da su i drugi isti. Greše! Sve ono što oni nisu ni pomislili da rade i urade, mi radimo, uradili smo i uradićemo - zaključio je predsednik.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar