Vesti > Politika

GLIŠIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO NA PROVOKACIJE BULJA: "Začepi prljava usta, govedo USTAŠKO!"

Sve je počelo kada je Bulj poručio predsedniku Vučiću da je četnik i terao ga iz Hrvatske

Izvor: K1info

14/10/2024 > 11:15

podeli vest:

GLIŠIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO NA PROVOKACIJE BULJA: "Začepi prljava usta, govedo USTAŠKO!"
Foto: wikipedia.org/Tanjug/Strahinja Aćimović/ATA Images


Ministar za javna ulaganja Darko Glišić odgovorio je Miru Bulju, gradonačelniku Sinja, koji je ponovo brutalno udario na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Sve je počelo kada je Bulj poručio predsedniku Vučiću da je četnik i terao ga iz Hrvatske.

Nažalost, on nije bio jedini, a sve je kulminiralo Vučićevoj poseti Dubrovniku gde je učestvovao na samitu Ukrajina - Jugoistočna Evropa. Hrvati su u mediji predsednika Srbije razapinjali, ali kao što je k1info već pisao, samo su priznali koliko je uspešan i koliko mu zavide. 

 

I predsednik Vučić je odgovorio na napade i neistine iz Hrvatske, ali i Glišić je imao šta da kaže o napadima na našeg predsednika. 

- Začepi svoja prljava usta, govedo ustaško! Ako ti padne još jednom na pamet da spomeneš predsednika moje zemlje ima da ti zavalim šamarčinu pa da ti zvoni ta goveđa glava kroz ceo Sinj! - oštro je odgovorio Glišić.

Raspravi ni tu nije bio kraj. Miro Bulj je ubrzo na svom Facebook profilu objavio odgovor, ali, ponovo uz niz laži i brutalnih laži. 

- Vučić koji je u vreme velikosrpske agresije huškao hrvatske Srbe po Hrvatskoj i bio saučesnik četničkog vojvode Šešelja sad se odjednom pravi blesav i negira da je četnik, iako je u Dubrovniku ponovo negirao agresiju. Hrvatska je, za razliku od Srbije, Zapad i ja na ovakve uvrede neću da odgovarim i dodatno se uplesti - poručio je Bulj.

Miro Bulj je i kandidat za predsednika Hrvatske, komentarisao je učestvovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na samitu u Dubrovniku.

- Nema razgovora. Vučiću, četniče, mrš iz Hrvatske - poručio je Bulj.

Vučić je nakon toga izjavio kako nije ni znao da je četnik, na šta je Bulj ponovo imao gnusan odgovor, pun mržnje: 

- Pazite kakav cinizam, od nekoga ko je bio učesnik velikosrpske agresije na Hrvatsku i huškao ljude srpske nacionalnosti na pobunu protiv Hrvatske i govorio u Glini 1995. da Glina nikad neće biti hrvatska. 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar