Vesti > Politika

NAPAD NA MAJKU predsednika VUČIĆA: Ovo nije zabeleženo u ISTORIJI POLITIKE

Udarate na najveću svetinju. Sram vas sve bilo! Nećete uspeti da srušite ni Vučića, ni Srbiju, napisao je premijer Srbije

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

21/10/2024 > 10:06

podeli vest:

NAPAD NA MAJKU predsednika VUČIĆA: Ovo nije zabeleženo u ISTORIJI POLITIKE
Foto: Tanjug printscreen/Instragram Printscreen/milosvucevic


Ideolog opozicije i vlasnik "Tabloida" Milovan Brkić zajedno sa voditeljem kanala Slavija info Ljubomirom Stefanovićem pomenuo je u svojoj emisiji predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu majku Angelinu.

Vučić je prvo nazvan "vrhovnim bolesnikom", a potom je ponovo izgovorena laž o tome ko je predsednikov otac.

Ovim povodom danas se oglasio premijer Srbije Miloš Vučević i objasnio da ovakvi napadi na majku jednog političara, koje trpi majka predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nisu zabeleženi u istoriji politike.

- Neću da ćutim na besramne izjave jednog osuđivanog lica poznatog kao najveći mrzitelj predsednika Vučića, koji svaku priliku koristi da ga vređa i širi gnusne laži o njemu i njegovoj porodici. Neću da dozvolim da se u našem javnom prostoru ovakve gadosti šire ili da se na njih ne reaguje. U pitanju je nemoć da se politički pobedi Aleksandar Vučić i bolesna mržnja. Šta je jedna majka kriva? - napisao je Vučević na svom Instagram profilu, i dodao:

- Udarate na najveću svetinju. Sram vas sve bilo! Nećete uspeti da srušite ni Vučića, ni Srbiju!

Podsetimo, sve je počelo tako što je "Tabloid" Milovana Brkića objavio tekst "Fahri Musliu biološki je otac Aleksandra Vučića".

Tada je ovaj medij vređao i napadao Vučića i njegovu porodicu iznoseći sramne tvrdnje.

Brkić je poznat po tome što objavljuje skandalozne tekstove o svima sa javne scene koji mu nisu po volji, a neretko i laži o predsedniku Vučiću i članovima njegove porodice. 

Tako je u intervjuu objavljenom pre nekoliko godina na jednom YouTube kanalu otvoreno najavio Vučićevo ubistvo:

- Nije Vučić nedodirljiv čovek, ako nas je istorija naučila koječemu, ne postoji čovek koji ne može biti ubijen - rekao Brkić pre nekoliko godina. 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar