Vesti > Region

SAOBRAĆAJCI znaju ŠTA ste RADILI prošlog LETA: Beograđanin doživeo ŠOK na putu posle Goradžda

Imali smo priliku da čitamo sa kakvim sve izazovima se suočavaju vozači sa policijom, ali ovo je baš interesantno

Izvor: K1info/telegraf.rs

01/08/2023 > 16:57 >> 16:58

podeli vest:

SAOBRAĆAJCI znaju ŠTA ste RADILI prošlog LETA: Beograđanin doživeo ŠOK na putu posle Goradžda
Foto: MUP RS


Ovih dana, dok je u toku sezona godišnjih odmora, dosta se traže informacije o pravilima saobraćaja do određenih, popularnih destinacija za turiste iz Srbije.

Imali smo priliku da čitamo sa kakvim sve izazovima se suočavaju vozači koji su se upuliti put grčke obale, ali i Hrvatske.

Sada nam jedna priča dolazi iz bliskog komšiluka, a čiji je vinovnik Beograđanin M. S. (45).

On je, kao i svake godine, išao istom trasom do mora preko Goradžda i Višegrada, Trebinja... Razlika je što ga je ove godine to skuplje koštalo zbog zaostalog prekršaja.

- Zaustavlja me saobraćajni policajac, i kaže da ne izlazim iz kola, već pređem direktno pred stanicu koja je bila preko puta. Uradio sam tako, a onda mi je rekao da izađem i pođem sa njim, a da supruga i dete mogu da ostanu u automobilu. Krenuo sam za policajcem iako sam u glavi prevrtao ceo put unazad da se prisetim da li sam negde pogrešio i da li sam možda prebrzo vozio - počinje priču ovaj Beograđanin za Telegraf.

Foto: MUP RS

 

U prostoriji je čekao drugi policajac koji je pokazao snimak saobraćajnog prekršaja.

- "Da li ste ovo vi? Da li je ovo vaš automobil?"  Pitao me policajac pokazujući snimak na kompjuteru. Priznao sam, jesam - svedoči nam on.

Međutim, ono što ga iznenadilo jeste što je snimak bio star godinu dana čak.

- Obrazložili su mi da moram da platim kaznu i da mogu da nastavim dalje. Zanimljivo mi je bilo što su očigledno imali dojavu kada sam prešao granicu i čekali me više od dva i po sata - kaže naš sagovornik i upozorava ostale vozače na moguću situaciju.

Kako nam je rekao, srećom, kazna nije bila previsoka, oko 20 maraka.

Ostavite komentar