Vesti > Region

Ovo je PETI OSUMNJIČENI za ubistvo MALE VANJE! Uhapšen SPORTISTA, obučavao DECU borilačkim veštinama

Bore Videvski nalazi se u pritvoru

Izvor: K1info/alo.rs

05/12/2023 > 08:07

podeli vest:

Ovo je PETI OSUMNJIČENI za ubistvo MALE VANJE! Uhapšen SPORTISTA, obučavao DECU borilačkim veštinama
Foto: Freepik/Facebook printscreen


Bore Videvski je peti osumnjičeni za kidnapovanje i ubistvo devojčice Vanje Gorčevske (14). Nalazi se u pritvoru i on je sportista iz Velesa, koji je, prema navodima tamošnjih medija, uhapšen u svojoj školi sporta za borilačke veštine.

Vidovski je jedan od trojice privedenih osumnjičenih, među kojima su Velibor Manev i Vlatko Kešišev. Sva trojica su, osim za otmicu, osumnjičena i za dvostruko ubistvo — 14-godišnje Vanje Gorčevske i frizera iz Velesa, 74-godišnjeg Pančea Žeževskog.

Foto: Freepik/Facebook printscreen

 

On je na svojim profilima kačio fotografije sa decom koju je obučavao borilačkoj veštini. Komentari ispod fotografija svedoče da je osumnjičeni Bore bio majstor u sportu, kao i da su ga polaznici i njihovi roditelji obožavali. 

Njima je određen pritvor od 48 sati, dok je za glavnim osumnjičenim Ljupčom Palevskim-Palčom izdata međunarodna poternica zbog navoda da je pobegao u Tursku ili Bugarsku.

Uloga Videvskog u zločinu koji je šokirao region za sada nije poznata, ali se po objavama na društvenim mrežama može videti da je bio aktivan čovek koji se bavio sportom i disciplinom. Takođe je delio motivacione poruke i fotografije.

Ostavite komentar