Vesti > Region

Ovo je Amra K. koja će danas biti SAHRANJENA! U Tuzli proglašen DAN ŽALOSTI zbog njenog BRUTALNOG UBISTVA

Elvis Ć. je osumnjičen da je u jednom tržnom centru ispalio nekoliko metaka u nju

Izvor: K1info/telegraf.rs

10/02/2024 > 11:35

podeli vest:

Ovo je Amra K. koja će danas biti SAHRANJENA! U Tuzli proglašen DAN ŽALOSTI zbog njenog BRUTALNOG UBISTVA
Foto: Facebook Printscreen


Gradska uprava Tuzla će u nedelju proglasiti Dan žalosti, a posle svirepog ubistva Amre K. koju je, kako se sumnja, pripadnik MUP-a TK Elvis Ć. ubio sa više hitaca iz službenog pištolja.

Ona će biti sahranjena danas na groblju Bukovčići u Tuzli. Tragično ubijena Amra K. u nedelju 11. februara bi napunila 53 godine.

Takođe, njena porodica će obavestiti građane Tuzle o održavanju mirne šetnje u počast preminuloj Amri koja će ujedno biti protestna šetnja kao opomena nadležnim na anomalije u sistemu zbog kojih se gube nedužni ljudski životi.

Podsećamo, Elvis Ć. je osumnjičen da je u jednom tržnom centru u Tuzli ispalio nekoliko metaka u Amru. On je zatim pobegao s mesta zločina, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TK uhapšen je ispred zgrade u kojoj je živeo.

Brutalnom ubistvu svedočili su ostali gosti i radnica lokala. Pored mesta gde je Amra ubijena građani ostavljaju cveće i sveće.

Policija je saopštila da je u trenutku zločina Elvis bio na godišnjem odmoru, kao i da je te večeri bio u alkoholisanom stanju. On se pred istražnim sudijom branio ćutanjem.

Tužilaštvo je predložilo da mu se odredi jednomesečni pritvor.

Ostavite komentar