Vesti > Region

SKANDAL U DOBOJU: Sin nekadašnjeg poslanika osumnjičen za OBIJANJE KUĆA, nosio sve, čak i WC ŠOLJE!

Osumnjičeni Vidović je sin predsednice Seljačke stranke i bivše narodne poslanice Gordane Vidović

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

29/05/2024 > 13:37

podeli vest:

SKANDAL U DOBOJU: Sin nekadašnjeg poslanika osumnjičen za OBIJANJE KUĆA, nosio sve, čak i WC ŠOLJE!
Foto: Shutterstock


Policija u Doboju uhapsila je Srđana Vidovića zvanog Crvo i braću Slobodana i Miroslava Simića, svi iz Modriče, zbog sumnje da su provalili u dve kuće u Modriči iz kojih su ukrali sve od nameštaja do WC šolje.

Vidović i Simići privedeni su danas u Okružno javno tužilaštvo u Doboju, a terete se da su počinili krivična dela teška krađa i prikrivanje.

- S.V. i S.S. uhapšeni su zbog sumnje da su u aprilu provalili u porodičnu kuću i vikendicu u Modriči iz koje su odneli nameštaj, belu tehniku i druge predmete. Za M.S. postoji osnova sumnje da je u svom objektu držao neke od otuđenih predmeta, koji su proistekli iz teške krađe, iako je znao da potiču iz krivičnog dela - saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Kako piše portal ATVBl među ukradenim stvarima su tri kreveta, veš mašina, usisivač, alat, kosilica, dve klime, toaleti, umivaonici sa ogledalom koji su pronađeni ugrađeni u zgradi koju koristi jedan od osumnjičenih u Doboju.

Osumnjičeni Vidović je sin predsednice Seljačke stranke i bivše narodne poslanice Gordane Vidović. Široj javnosti postao je poznat posle objavljivanja snimka na kojem kik-bokser Ljuban Hofman Vidović preti konobarima u kafićima u Modriči, tražeći posebno Vidovića, nazivajući ga "nasilnikom".

Ostavite komentar