Vesti > Region

REGION ŠOKIRAN TROSTRUKIM UBISTVOM U ŠKOLI u Sanskom mostu: Oglasili se iz ministarstva: "Više niko nije isti!"

Mehemed Vukalić se sumnjiči da je sa automatskim oružjem ušao u školu i ubio direktorka, sekretaricu i jednu profesorku

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

22/08/2024 > 10:43

podeli vest:

REGION ŠOKIRAN TROSTRUKIM UBISTVOM U ŠKOLI u Sanskom mostu: Oglasili se iz ministarstva: "Više niko nije isti!"
Foto: Tanjug/AP Photo/Edvin Zulic


Ceo region šokiralo je trostruko ubistvo u gimnaziji u Sanskom Mostu,a povodom tragedije oglasilo se i Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta Unsko-sanskog kantona.

Zvanično saopštenje su podelili iz Gimnazije “Cazin” na društvenoj mreži Facebook. 

- Od danas više niko nije isti! Duboko potreseni, uznemireni i ožalošćeni skupljamo snagu da smisleno odgovorimo na nezapamćeni zločin u mestu i među ljudima gde nasilje naprosto ne pripada. Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta USK izražava duboko žaljenje i saučešće porodicama preminulih, svim kolegama i koleginicama, svoj deci i roditeljima i svim građanima i građankama. Duboko smo opredeljeni da smisleno odgovorimo svim snagama i resursima, zajedno sa svim partnerima i dobrim ljudima. Naš prioritet je dobrobit naših radnika, dece, roditelja i čitave zajednice - naveli su iz nadležnog Ministarstva.

Podsetimo, Mehemed Vukalić se sumnjiči da je sa automatskim oružjem ušao u školu i ubio direktora gimnazije Nijaza Halilovića, sekretaricu Nisvetu Kljunić i profesorku engleskog jezika Gordanu Midžan.

Vukalić je nakon zločina pokušao da izvrši samoubistvo, trenutno se nalazi u bolnici u Banjaluci, gde je operisan i navodno je u svesnom stanju.

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar