Vesti > Region

RAZBOJNIŠTVO u susednoj državi! SRBI uleteli sa NOŽEM u KOCKARNICU, pa odneli veliku svotu novca

Brzom reakcijom policije su pronađeni i uhapšeni

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

05/10/2024 > 16:53

podeli vest:

RAZBOJNIŠTVO u susednoj državi! SRBI uleteli sa NOŽEM u KOCKARNICU, pa odneli veliku svotu novca
Foto: RINA


Službenici Regionalnog centra bezbjednosti Jug, Odeljenja bezbednosti Budva, rasvetlili su krivično delo razbojništvo i lišili slobode osumnjičenog.

- Dežurnoj službi Odeljenja bezbednosti Budva prijavljeno je od strane zaposlene u jednom automat klubu koji se nalazi u Petrovcu, da su dva nepoznata lica, uz pretnju hladnim oružjem – nožem, po njen život i telo, otuđila novac u iznosu od 610 eura, nakon čega su se dali u bekstvo - potvrđeno je za RINU.

Policijski službenici su odmah posle primljene prijave izašli na lice mesta, sa događajem upoznali nadležnog tužioca, po čijem je nalogu izvršen uviđaj.

Foto: RINA.rs

 

Postupajući tužilac je kvalifikovao krivično delo razbojništvo i naložio preduzimanje daljih mera i radnji u cilju identifikacije počinilaca i rasvetljavanja događaja.

Preduzimajući niz operativno taktičkih mjera i radnji iz svoje nadležnosti policijski službenici Stanice kriminalističke policije Odeljenja bezbednosti Budva su identifikovali dva lica za koja se sumnja da su izvršioci ovog krivičnog djela – B.M. (28) i D.S. (27), oba lica iz Republike Srbije.

Oni su juče lišeni slobode, te će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar