Vesti > Region

Brat ministra NAPADNUT NOŽEM: "Vikao je: ZAKLAĆU TE!"

"Budala je upravo izlazila iz ordinacije, otvorila vrata i nasrnula na mene dok sam ulazio, sve će biti u redu, policija radi svoj posao"

Izvor: K1info/index.hr

Autor: Anica Ninković

11/10/2024 > 11:57

podeli vest:

Brat ministra NAPADNUT NOŽEM: "Vikao je: ZAKLAĆU TE!"
Foto: Shutterstock


Juče u jutarnjim satima u Trilju je nožem napadnut Zvonimir Šipić, 54-godišnji brat ministra za demografiju i imigraciju DP Ivana Šipića. Ovo prenosi Slobodna Dalmacija koja je razgovarala i sa bratom napadnutog ministra.

- Samo je zamahnuo nožem na mene i viknuo - zaklaću te - rekao je Slobodnoj još u šoku Zvonimir Šopić i pokazao ubodnu ranu.

Napadnut je nožem juče oko 9.30 sati na ulazu u ambulantu Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije u Trilju. 

- Sreća je što znam da se branim, jer šta bi bilo da je na tom mestu bio neko slabiji od mene. Čovek kojeg poznajem površno, iz viđenja, samo je nasrnuo na mene i naneo mi posekotinu na levoj ruci, a to je bilo šta da se radi -  nastavio je da opisuje.

Sve je, kaže, rezultiralo sa šest šavova na ruci.

Kako prenosi Slobodna, u Trilju su počele kalkulacije da je za sve to zaslužan Zvonin brat Ivan Šipić, bivši HDZ-ov gradonačelnik Trilja, danas aktuelni ministar za demografiju i imigraciju, iz kvote Zavičajnog pokreta.

- Pa to nema veze sa tobom, ni sa mnom ni sa mojim bratom. Prosto se radi o budali koja je očigledno psihički poremećena, a juče je bilo jako loše i desio se incident - rekao je Šipić koji je u Trilju.

Osim što mu je brat ministar, on je još poznat kao automehaničar. 

Foto: Youtube PrintScreen/ Tv Loki

 

- Zaista je sreća što se ništa gore nije dogodilo. Zamislite da je napao dete, ženu, trudnicu ili stariju bolesnu osobu, koji su bili u ambulanti, koji ne bi znali da se brane kao ja. Budala je upravo izlazila iz ordinacije, otvorila vrata i nasrnula na mene dok sam ulazio, sve će biti u redu, policija radi svoj posao, sada sam dobro i sve je prošlo dobro - rekao je on.

Policija je potvrdila incident.

- Od oštećenog je uzeta prijava da ga je na području Trilja povredio njemu poznati muškarac ubodom u ruku i napustio lice mesta. dopunski pregled, prema prvim informacijama, lakše je povređen. Policajci su pronašli muškarca koji se udaljio sa lica mesta. On je uhapšen, biće priveden u službene prostorije i nad njim će biti sprovedena krivična istraga. Na mestu događaja biće obavljen uviđaj - navodi se u prvom saopštenju Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar