Vesti > Region

OVO JE MLADI BRAČNI PAR koji je POGINUO kod Kolašina! Meštani upućuju poslednji pozdrav (FOTO)

Opština Rožaje saopštila je da se 20. oktobar proglašava Danom žalosti

Izvor: K1info/sandzakdanas

Autor: Kristina Jokić

20/10/2024 > 12:58

podeli vest:

OVO JE MLADI BRAČNI PAR koji je POGINUO kod Kolašina! Meštani upućuju poslednji pozdrav (FOTO)
Foto: Instagram/sanela samin


Danas je sahrana Benjaminu Ljajiću (29) i njegovoj supruzi Sabini Ljajić (30), rođenoj Muković koji su živote izgubili u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 18. oktobra kod Kolašina i pogodila Rožaje, kao i šire područje Sandžaka.

Ova tragedija je ostavila neizmeran bol u porodicama i zajednici. Sahrana će se obaviti danas na gradskom trgu u Rožajama, a početak je za 15:25 sati ispred Centralne džamije. Ukop će se izvršiti na porodičnom groblju u Ibarcu, a  hatar će se održati u porodičnoj kući kod Redžepa Ljajića.

Benjamin je bio sin Saita Ljajića, a iza sebe ostavlja ožalošćenu porodicu, uključujući amidžu Safeta i halu Hatidžu. Sabina ostavlja roditelje, oca Ruždiju i majku Safetu, kao i sestre Aidu i Adelisu. Oba mlada života ugašena su prerano, a cela zajednica Rožaja i Sandžaka ujedinila se u molitvi i podršci porodicama, piše Sandžak Danas.

- Ova tragedija je duboko potresla sve nas. Zajedno u tuzi, molimo se za njihov vječni mir i snagu njihovim porodicama da izdrže ovaj neizmjeran bol - rekao je predsednik opštine Rožaje, Rahman Husović. 

Foto: Instagram/sanela samin

 

Opština Rožaje saopštila je da se Odlukom predsednika Opštine Rožaje, 20. oktobar proglašava Danom žalosti

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći na Mateševu kod Kolašina, 18. oktobra učestvovala su dva vozila. Istraga je i dalje u toku.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar