Vesti > Srbija

Radost makar za SKIJAŠE: Stiže SNEG u planinske predele, gradovi još NA ČEKANJU

Do 20. januara se očekuje promenljivo oblačno, malo toplije i uglavnom suvo vreme

Izvor: K1info/rts.rs

12/01/2023 > 07:01

podeli vest:

Radost makar za SKIJAŠE: Stiže SNEG u planinske predele, gradovi još NA ČEKANJU
Foto: Pixabay.com


U Srbiji se dana ujutro očekuje mestimično magla i niska oblačnost. Tokom dana umereno do potpuno oblačno i iznad većeg dela zemlje suvo. Na istoku i jugoistoku, kao i u Banatu i na severu Bačke mestimično sa slabom kišom, u planinskim predelima sa susnežicom i snegom.

Duvaće slab zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura od 1 do 4, najviša od 4 do 8 stepeni. Krajem dana na severozapadu i zapadu razvedravanje.

U petak nas pčekuje umereno do potpuno oblačno i malo toplije vreme, kiša se očekuje samo na severu zemlje, u ostalim krajevima suvo. Vetar slab, južnih pravca. Najniža temperatura od -1 do 3, a najviša od 4 do 10 stepeni.

 U subotu umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 2, a najviša dnevna od 5 do 9 stepeni.

U nedelju umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama povremeno i jak južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 3, a najviša od 6 do 10 stepeni.

 

 

 

Ostavite komentar