Vesti > Srbija

Petorica tukla UČENIKA Hemijske škole u Leskovcu, đaci TVRDE da ZNAJU RAZLOG napada

Incident se dogidio iza zgrade koja se nalazi preko puta škole, dok je bio na velikom odmoru.

Izvor: K1info/telegraf.rs

19/01/2023 > 11:11

podeli vest:

Petorica tukla UČENIKA Hemijske škole u Leskovcu, đaci TVRDE da ZNAJU RAZLOG napada
Foto: Pexels.com


Više javno tužilaštvo Leskovac oglasilo se o napadu na učenika trećeg razreda Tehnološko-hemijske škole "Božidar Đorđević Kukar" u ovom gradu i navelo da ga je pretuklo, čak, pet osoba, navodi Jugmedia.rs. 

U saopštenju se ne navodi identitet napadača.

- U vezi sa Vašim pitanjima, da li su učenika Tehnološko-hemijske škole u Leskovcu tukli vršanjaci iz škole i koliko ih je bilo, kao i koji je motiv napada, obaveštavamo Vas da je službeno lice PU Leskovac, dana 17.01.2023. godine obavestilo dežurnog zamenika Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu o ovom događaju, pri čemu mu nisu pruženi podaci o identitetu 5 lica, koja su napala učenika - piše u odgovoru Višeg Tužilaštva.

Dodaje se da je dežurni zamenik Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu dao usmeni nalog PU Leskovac da se prikupe sva potrebna obaveštenja u vezi sa "kritičnim događajem", i da se nakon prikupljanja neophodnih podataka i utvrđenog identiteta lica koja su napala učenika“, dostavi izveštaj Tužilaštvu na dalji postupak i odlučivanje.

Podsetimo, učenik je pretučen u utorak, ali za razliku od većine slučajeva vršnjačkog nasilja, ovaj se dogodio van škole.

Foto: Pexels.com

 

Naime, đak je napadnut iza zgrade koja se nalazi preko puta škole, dok je bio na velikom odmoru.

Srećo, zadobio je lakše telesne povrede, ali je bio preplašen.

- Odmah smo intervenisali, mada je dečak fizički bio dobro i nije bilo potrebe za hitnom intervencijom lekara. Slučaj se još ispituje. Za sada vam ne možemo reći ko ga je napao i da li su napadači učenici ili neka druga lica, ali saznaćemo - odgovarila je za Telegraf.rs direktorka škole Ervina Zdravković.

Učenici ove škole, spekulišu da je, navodno, motiv tuče bio zbog devojke.

 

 

Ostavite komentar