Vesti > Srbija

Objektivnost NIJE OPCIJA: Hajka na Neleta Karajlića zbog izjave O PROTESTIMA

"Pristojnim šetačima" smeta izjava da ga neko teško može uveriti da je stravična tragedija u Beogradu povezana sa trenutnom vlašću

Izvor: K1info/politika.rs

06/06/2023 > 20:07

podeli vest:

Objektivnost NIJE OPCIJA: Hajka na Neleta Karajlića zbog izjave O PROTESTIMA
Foto: screenhot YXuTube HRT


Muzičar Nenad Janković poznatiji kao dr Nele Karajlić već nekoliko dana je meta vređanja i hajke na društvenim mrežama zbog izjave da ga neko teško može uveriti da je stravična tragedija u Beogradu povezana sa trenutnom vlašću.

Nele Karajlić je dodao da su izbori jedini nenasilan način da se dođe na vlast.

On je u emisiji “Nedjeljom u 2” Aleksandra Stankovića na HRT-u izjavio da mu se ono što se dogodilo u školi "Vladislav Ribnikar" više liči na film "Terminator".

Usledio je niz uvreda na račun umetnika, najpre iz Sarajeva i Zagreba, a potom i iz Beograda. Pristalice prozapadne opozicije koje izlaze na proteste organizovane navodno protiv nasilja, odmah su započele hajku i na najvulgarniji način vređale Neleta Karajlića samo zato što ima stav koji se ne poklapa sa njihovim.

Komentari ispod ovog tvita jesu slika i prilika, “divnih” “pristojnih” “miroljubivih” ljudi koji će promeni javni diskurs čim oni preuzmu vlast, gde će vladati “harmonija” i “apsolutna sloboda javne reči”…

Ostavite komentar