Vesti > Srbija

BETMEN ih je lično DOVEZAO na MATURU: Originalna IDEJA MATURANATA iz Čačka ODUŠEVILA građane

Umesto skupih kola izabrali su rikšu i ukrali svu pažnju prisutnih

Izvor: K1info/RINA

10/06/2023 > 19:40

podeli vest:

BETMEN ih je lično DOVEZAO na MATURU: Originalna IDEJA MATURANATA iz Čačka ODUŠEVILA građane
Foto: RINA


Da su najjednostavnije stvari uvek najbolje dokazala su dva maturanta iz Čačka. Poznato je da se većina njih trudi da ostavi što upečatljviji utisak prilikom dolaska na matursko veče, birajući skupocene odevne kombinacije i luksuzne automobile, dvojica sada već bivših učenika osmog razreda OŠ Ratko Mitrović iz Čačka, ukrali su show.

Naime, njih je na proslavu dovezao Betmen lično i to u rikši.

- Jedan od maturanata mi je poslao poruku i pitao da li mogu da ih vozim na maturu u petak i ja sam oberučke prihvatio, jer me je ideja oduševila i zaista je bila neobična. Seli su u moju rikšu, ja sam ih odvezao u odelu Betmena. Kad smo stigli svi su bili pozitivno iznenađeni, slikali su i snimali dok smo dolazili, a potom smo se i provozali jedan krug - rekao je Dragan Tolić, vozač jedine rikše u Zapadnoj Srbiji.

Dvojica malih maturanata su na ovaj način dodatno oraspoložili sve pristutne i atmofseru učinili još pozitivnijom i opuštenijom.

- E, ovo je najoriginalnija ideja. Bravo momci - rekli su okupljeni koji su došli da isprate osnovce na matursko veče.

Foto: RINA

 

Inače, Dragan već nekoliko godina u svojoj rikši krstari čačanskim ulicama, a svoje sugrađane uvek iznenadi nekim neobičnim kostimom. Bio je Deda Mraz, Supermen i Betmen.

- Imam u planu par novih kostima koje će narod videti čim prestanu ove kiše. I još po neko iznenadjenje, ali otom potom - rekao je on.

 

Ostavite komentar