Vesti > Srbija

TERORISTI OVK protestovali u PRIŠTINI noseći ZASTAVE svojih SPONZORA iz SAD i Albanije: Dole Kurti, LAŽOVI i prevaranti

Zločinci su najavili vođama separatista i da je ovaj protest malo u odnosu na ono što će se tek desiti

Izvor: K1info/Tanjug

15/07/2023 > 20:49

podeli vest:

TERORISTI OVK protestovali u PRIŠTINI noseći ZASTAVE svojih SPONZORA iz SAD i Albanije: Dole Kurti, LAŽOVI i prevaranti
Foto: TANJUG/dopisnik KiM


Teroristi-veterani iz Oslobodilačke vojske Kosova okupili su se danas u velikom broju na glavnom trgu u centru Prištine protestujuću zbog odluke o usvajanju nacrta zakona o minimalnoj zaradi u prištinskom parlamentu kojom oni, ubice, šverceri droge i prodavci ljudskih organa, nisu obuhvaćeni.

Protest terorista organizovan je i zbog telefonskog razgovora šefice poslaničke grupe Pokreta Samoopredeljenje Mimoze Kusari Ljilje i Slavka Simića iz Srpske liste, koji je objavio albanski novinar Berat Bužalja, a u kojem je ona zatražila da Srpska lista glasa za ovaj zakon.

Zločinci iz OVK tražili su praktično smenu Aljbina Kurtija, skandirali su "UČK" i "Dole vlada", a puštali su i nacionalističke pesme koje veličaju njihovo terorističko delovanje. Vijorile su se zastave samoproglašenog Kosova, SAD, Albanije i terorističke OVK.

Jedan od zločinaca iz OVK, Avni Ajeti, pozvao je takozvanu predsednicu privremenih prištinskih institucija Vjosu Osmani da ne donosi zakon o minimalnoj nadoknadi, jer će se u suprotnom, kako je naveo, suočiti sa stalnim protestima.

- Zbog naših prava ovde smo da se suprostavimo ovoj vladi, koja dobija direktive iz Srbije. U koordinaciji sa Radojičićem (Milanom) izostavljeni su teroristi-veterani iz minimalca - rekao je on.

Foto: TANJUG/dopisnik KiM

Teroristi-veterani OVK

Predsednik Resursnog centra za nestala lica Bajram Ćerkini prozvao je takozvanu vladu privremenih prištinskih institucija, nazivajući njene članove pravim imenom - lažovi i prevaranti.

- Znam da je celo Kosovo za slobodu. Vi niste ništa drugo nego lažovi i prevaranti. Tešite ovaj narod. Slušajte narod i ostavite se bajke, jer se više ne prodaju - rekao je Ćerkini i dodao da je ovaj protest malo u odnosu na ono što će se tek desiti.

Foto: TANJUG/dopisnik KiM

Moderni teroristi, preobučeni u uniforme takozvane kosovske policije

Protest terorista trajao je pola sata, posle čega su se oni mirno razišli, dok je zgradu takozvane prištinske vlade obezbeđivao veliki broj pripadnika modernijih terorista, sada preobučenih samo u uniforme samozvane kosovske policije.

U zgradi koju Albanci bez ikakvog pravnog osnova zovu parlament, u četvrtak je usvojen zakon o minimalnoj zaradi, u kome nije predviđeno povećanje primanja teroristima takozvane OVK, kako je to bilo predviđeno u ranijem zakonu.

Ostavite komentar