Vesti > Srbija

VUČIĆ uoči SASTANKA sa VELIKOM PETORKOM: Danas jedan od NAJTEŽIH dana za mene i Srbiju

Predsednik je rekao da će nastaviti da se bori za stabilnost i bezbednost Srbije, ali i za budućnost

Izvor: K1info/Tanjug

21/10/2023 > 14:12

podeli vest:

VUČIĆ uoči SASTANKA sa VELIKOM PETORKOM: Danas jedan od NAJTEŽIH dana za mene i Srbiju
Foto: TANJUG/ RADE PRELIĆ/bs


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će danas imati sastanak sa "velikom petorkom" i da će današnji dan verovatno biti jedan od najtežih dana za njega i za Srbiju pošto zna sa čime i zašto predstavnici dolaze.

- Noćima zbog toga ne spavam, ne znam da li bih vikao ili plakao od muke. Ali mogu da vam kažem da ćemo tražiti način i uspećemo da sačuvamo Srbiju. I nećemo je dati na poklon nikome već će uvek pripadati našem narodu - rekao je Vučić govoreći na skupu SNS u Šapcu povodom proslave 15 godina postojanja stranke.

On je dodao da u Predsedništvo dolazi tzv. petorka "velikih, najjačih silnih", a da je Srbija mala zemlja, koja mora da vodi brigu o sebi da sačuva svoj narod i svoju decu.

- Ja mogu da vam obećam da se neću boriti da sačuvam sebe, ali ću se boriti svim srcem da sačuvam zemlju ma koliko da su silni i jaki. Čuvaću i Kosovo i Metohiju i naš narod na KiM - rekao je on.

Vučić je podsetio da je ministarstvo finansija SAD uvelo sankcije članovima porodice predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

- Što se regiona tiče, hvale se kako su uveli sankcije Dodikovoj deci. Svaka vam čast junaci i unucima uvedite sankcije - rekao je Vučić.

Vučić je rekao da će nastaviti da se bori za stabilnost i bezbednost Srbije, ali i za budućnost, jer je kako je rekao, važno da "naša deca imaju budućnost.

- Uradićemo veoma brzo taj put do Tekeriša i Cera, da se ne stidimo kada iz Beograda idemo. Radićemo nove puteve i pruge. I radićemo još više. A Srbija će još brže da napreduje u da grabi snažno i jako - rekao je on.
 

Ostavite komentar