Vesti > Srbija

Dečak (4) koji je POVREĐEN u UDESU kod Tutina u TEŠKOM STANJU! PREBAČEN za Beograd

Nesreća se dogodila sinoć, a porodica iz Crne Gore je u automobilu sletela s puta u kanjon reke Ibar, dubok čak 150 metara

Izvor: K1info/telegraf.rs

23/12/2023 > 17:39

podeli vest:

Dečak (4) koji je POVREĐEN u UDESU kod Tutina u TEŠKOM STANJU! PREBAČEN za Beograd
Foto: Freepik.com


Dečak (4), koji je sinoć izvučen iz ledenog Ibra u blizini sela Batrage kod Tutina, prebačen je za Beograd.

Dečak i njegov otac su povređeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19.30, dok je dečakova majka, koja je bila u drugom stanju, preminula. Podsetimo, porodica iz Crne Gore bila je u automobilu koji je sleteo s puta u kanjon reke Ibar, dubok čak 150 metara.

Kako prenosi Kurir dečak je u teškom stanju transportovan za Beograd, dok je otac stabilno i o njemu vode računa u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

Dr Ševćet Hajrović, načelnik hirurških grana u Opštoj bolnici Novi Pazar, rekao je da je dete sinoć kod njih dovezeno bez svesti.

- Povređeno je dete starosti četiri godine koje je zadobilo tešku povredu glave. Polomljene su kosti lobanje i lica. Bio je u stanju hipotermije, jer je dugo bio u ledenoj reci. Ima povrede mozga, urađen je CT glave, a zbog teškog stanja on je transportovan u Beograd na Neurohiruško odeljenje - rekao je dr Hajrović.

Dodao je da je otac mališana u stabilnom stanju.

- On ima prelom rebara od prvog do sedmog, izliv krvi u pluća, dreniran je i briga o njemu se vodi u Opštoj bolnici Novi Pazar - rekao je doktor.

Ostavite komentar