Vesti > Srbija

PRATITE UŽIVO "URANAK": Ovo su TEME DANA o kojima će se pričati

Emisija "Uranak" emituje se svakog jutra od 7.25 do 11.25 časova uživo na K1 televiziji

Izvor: K1info

23/01/2024 > 07:20

podeli vest:

PRATITE UŽIVO "URANAK": Ovo su TEME DANA o kojima će se pričati
Foto: Miloš Nadaždin/K1/Instagram Printscreen


Na portalu K1info.rs možete uživo pratiti jutarnji program "Uranak", koji se emituje svakog jutra od 7.25 do 11.25 časova  na K1 televiziji.

"Uranak" uživo možete da pratite na linku u nastavku teksta.

KO?

Prof.dr Danica Grujičić, ministarka zdravlja govoriće o aktuelnim temama u Srbiji kao što su: akušersko nasilje, plan "Skok u budućnost" deo koji se odnosi na zdravstvo na rekonstrukciju i izgradnju bolnica, porodilišta, retke bolesti, vantelesna oplodnja, operacije, platni razredi u zdravstvu..

ŠTA?

Vladimir Radomirović, glavni i odgovorni urednik "Pištaljke" i Marko Blažić, iz Centra za društvenu stabilnost pričaće o aktuelnim temama na Kosovou i Metohiji, Samitu "Zapadni Balkan i EU" u Skoplju, planu "Skok u budućnost", ratu u Izraelu, Borelj predstavljanje mirovnog plana za Bliski istok, prve američke žrtve rata u Crvenom moru, rat u Ukrajini...

ZAŠTO?

Nataša Dragojlović, bivša koordinatorka Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji i Dragoljub Kojčić, politički filozof, govoriće o samitu u Skoplju, investicijama od šest milijardi evra za Zapadni Balkan, pregovorima o pridruživanju Srbija sa EU.

KAKO?

Dr Dijana Raketić, direktorka Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti Drajzerova i dr Svetlana Vučetić Arsić, rukovodilac Dnevne detoks bolnice Drajzerova i prof.dr Aleksandra Dickov, načelnica Odeljenja za bolesti zavisnosti Klinike za psihijatriju Kliničkog centra Vojvodine pričaće o tome kako sve više mladih i maloletnih u eu zloupotrebljava alkohol kao i to kakva je situacija u Srbiji?

 

KADA?

Dr Ognjan Skrobić, hirurg Prva hiruška klinika KCS pričaće o tome koliko su operacije smanjena želuca opasne? Ko sme a ko ne sme na ovaj hiruški zahtav.

 

GDE?

Marija Jelić, operska pevačica najavljuje gala operski koncert u februaru.

Ostavite komentar