Vesti > Srbija

Prvi put SE OGLASIO otac NESTALE DANKE! Imao je tri PORUKE., pomenuo ĆERKU, POLICIJU I PORODICU!

Miloš Ilić (30), otac nestale devojčice Danke Ilić iz Bora, dao je večeras prvu izjavu posle nestanka svoje ćerke u Banjskom polju

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Nemanja Negovanović

01/04/2024 > 22:17

podeli vest:

Prvi put SE OGLASIO otac NESTALE DANKE! Imao je tri PORUKE., pomenuo ĆERKU, POLICIJU I PORODICU!
Foto: Facebook Printscreen


- Samo želim da se moja ćerka vrati kući živa i zdrava! Policija radi svoj posao i ja njima verujem. Mi kao porodica ćemo se oglasiti kada se sve ovo završi - rekao je Dankin otac za “Blic”.

Otac i majka nestale Danke Ilić su minulih dana nekoliko puta saslušavani u policiji u okviru istrage o okolnostima misterioznog nestanka svoje ćerke. To, međutim, ne znači da su osumnjičeni za bilo šta, niti da će u budućnosti biti.

Intenzivan ritam saslušanja ljudi iz najbližeg okruženja nestale osobe je uobičajen u ovoj fazi slučaja i često dovodi i do toga da saslušavane ličnosti u nastavku budu u potpunosti isključene ako se utvrdi da nisu od interesa za dalji tok istrage.

Foto: Facebook Printscreen

 

Ujak saslušan u policiji

Ujak nestale Danke Ilić danas je dva sata saslušavan u policijskoj stanici, nakon čega se oglasio i rekao da je cela porodica u strahu, kao i njegova deca.

- Sad sam bio u policiji. Nemojte molim vas, deca mi žive tu i uplašeni su. Rekao sam u policiji kratko šta sam imao - rekao je ujak Danke Ilić za Republiku nakon što se vratio sa saslušanja.

Ostavite komentar