Vesti > Srbija

Otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić izlazi na SLOBODU! Ovo je objašnjenje

Danka Ilić ubijena je 26.marta ove godine, a za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz Luke

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: K1info

20/05/2024 > 12:52

podeli vest:

Otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić izlazi na SLOBODU! Ovo je objašnjenje
Foto: Facebook Printscreen/Shutterstock


Radoslavu Dragijeviću (70), ocu Dejana Dragijevića (50) koji je osumnjčen da je zajedno sa kolegom Srđanom Jankovićem (50) ubio Danku Ilić (2) iz Bora, 29. maja ističe dvomesečni pritvor u kome se nalazio zbog krivičnog dela Pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, te će on biti pušten krajem maja, saznaje Blic!

Kako je za "Blic" rečeno iz VJT, za ovo krivično delo ne postoji zakonska mogućnost da se produži pritvor, te se očekuje da će Radoslav Dragijević 29. maja izaći na slobodu.

Sa druge strane, iz tužilaštva je rečeno, kako piše Blic, da će oni predložiti i produžetak pritvora za glavnoosumnjičene Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića.

Podsetimo, a Danka Ilić ubijena je 26.marta ove godine. Za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz Luke, obojica radnici JKP "Vodovod" Bor koji su u pritvoru.

Policijsko zadržavanje je bilo određeno i Dejanovom bratu Daliboru Dragijeviću koji je preminuo u policijskoj stanici u Boru.

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar