Vesti > Srbija

SUD DANAS odlučuje da li će POTVRDITI PET MESECI kućnog pritvora za VLASNIKA STRELJANE u koju je išao DEČAK UBICA!

U toku današnjeg dana biće doneta odluka o sporazumnom priznanju krivice vlasnika streljačkog kluba

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: K1info

04/07/2024 > 08:33

podeli vest:

SUD DANAS odlučuje da li će POTVRDITI PET MESECI kućnog pritvora za VLASNIKA STRELJANE u koju je išao DEČAK UBICA!
Foto: K1info/ATA Images/Shutterstock


Viši sud u Beogradu danas bi trebalo da razmatra sporazum koji je Ratko Ivanović, vlasnik streljane u koju je Vladimir Kecmanović vodio trinaestogodišnjeg sina i učio ga da puca iz oružja kojim je on 3. maja prošle godine ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja Osnovne škole Vladislav Ribnikar, sklopio sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Na osnovu sporazuma o priznanju krivičnog dela sa tužilaštvom, Ivanović je pristao da zbog lažnog svedočenja tokom istrage protiv Vladimira Kecmanovića bude osuđen na pet meseci kućnog zatvora.

Po zakonu, sporazum je prosleđen sudu, koji treba da ga razmotri i donese odluku da li će da ga potvrdi - objašnjava sagovornik Kurira.

Podsetimo, Ivanović je pre nego što je optužen za davanje lažnog iskaza, navodno tvrdio da dečak ubica nikada nije pucao u streljani, već da je samo dolazio sa ocem i čekao ga u bašti, ali da nikada nije ulazio. Međutim, ovaj iskaz je opovrgao iznoseći odbranu pred sudom. Prema nezvaničnim informacijama, priznao je da je dečak ubica pucao u streljani i da je njegov otac insistirao da trinaestogodišnjak gađa iz pištolja velikog kalibra.

Rekao je i da je upozorio Vladimira Kecmanovića da nije dobro da dete dovodi u streljanu jer može da se povredi od trzaja pištolja, ali da je on insistirao da gađa iz oružja velikog kalibra - rekao je izvor Kurira i dodao da je potvrdio i da je Miljana Kecmanović, majka dečaka ubice dolazila u streljanu.

Podsetimo, suđenje će se nastaviti instruktoru u streljani, kao i ocu i majci dečaka ubice.

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar