Vesti > Srbija

DAČIĆ STIGAO NA MESTO LIKVIDACIJE: "Pratili smo ga dva dana, bio je spreman da ubije još nekoga..."

Ministar je stigao u Loznicu, na mesto gde je likvidiran Faton Hajrizija

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

19/07/2024 > 15:38

podeli vest:

DAČIĆ STIGAO NA MESTO LIKVIDACIJE: "Pratili smo ga dva dana, bio je spreman da ubije još nekoga..."
Foto: Tanjug/Facebook printscreen


- Fatonov brat Artan Hajrizi je lagao da mu je ovaj ukrao dokumenta. On mu ih je poslao u Srbiju- istakao je ministar unutrašnjih poslova i tom prilikom dodao  da će tražiti Nemačkoj da izruči Artana Hajrizija, brata Albanca koji je pucao u Loznici.

-Dva dana smo ga pratili na kamerama, prvo je ukrao bicikl. Bio je spreman da ubije još nekog, a ne samo policajce- nadovezao se Dačić

- To su bile dve neprospavane noći za sve nas. Bile su angažovane sve linije, policijske stanice, SAJ, helikopterske stanice, uprave granične policije. I saobraćajna policija. Bilo je uključeno 400 ljudi. Doveli smo vas ovde da vidite kako to izgleda. Pucao je, policija ga je likvidirala, nije bilo moguće da se preda. Reč je o surovom i ogrezlom kriminalcu, ovo mu je peto ili šesto ubistvo. Time smo se rešili ne samo albanskog terorizma, već i međunarodnih slučajeva. Nećemo imati ni prema kome milost, policijac je izgubio život na dužnosti, svi su bili u strahu, ubio bi još nekoga- istakao je ministar unutrašnjih poslova.

Sutra je u Loznici sahrana nastradalog policajca kao i dan žalosti. 

- Nažalost, sutra ću opet doći ovde, na sahranu Krsmanovića- zaključio je Ivica Dačić

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar