Vesti > Srbija

Seka Aleksić odbranila "paradajz turiste", osula paljbu po onima što ih prozivaju: "Sa 20 sam prvi put otišla na more"

Pevačica brani turiste koji skromno letuju

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

24/07/2024 > 14:35

podeli vest:

Seka Aleksić odbranila "paradajz turiste", osula paljbu po onima što ih prozivaju: "Sa 20 sam prvi put otišla na more"
Foto: Instagram/seka_aleksic/ATA Images


Folk zvezda Seka Aleksić poznata je kao žena bez dlake na jeziku i koja uvek bez ustezanja kaže šta misli. Svoje stavove često iznosi putem društvene mreže "TikTok", što je ponovo uradila.

Ovog puta njeno izlaganje odnosilo se na one koji prozivaju tzv. "paradajz turiste". Pevačica je istakla da ne vidi ništa loše u tome i da je ona tek u dvadesetim prvi put videla more.

Foto: Instagram/seka_aleksic/ATA Images

 

- Ljudi, da ll je moguće da čitam komentare u kojima se neki ljudi smeju onima koji su otišli na more i poneli svoju hranu, nemaju ležaljke pa leže na peškirima, a otišli su sa decom. Da li je moguće da je to nekom predmet sprdnje? Niko nije pomislio da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa pet ili petnaest zvezdica i da neke porodice jedva krpe kraj sa krajem, a žele da priušte svojoj deci more jer žele da vide more. Na primer ja kao dete nisam videla more. Tek sa dvadeset i nešto godina sam prvi put videla more kad sam sebi sama priuštila da odem na more i zaradila novac - rekla je Seka, pa dodala:

 

@seka_aleksic Paradajz turisti. Tako ih nazivaju! Nista vam nije sveto! #sekaaleksic ♬ original sound - Seka Aleksić

 

- Kako vas nije sramota da se sprdate sa ljudima koji su otišli na more, sede na peškiru, sede na pesku i sami sebi spremaju hranu. Sram vas bilo!

Pevačica je dobila ogromnu podršku pratilaca u komentarima ispod video-snimka u kojem je sve ovo ispričala.

BONUS VUDEO:

 

Ostavite komentar