Vesti > Srbija

VUČIĆ pred polazak u TIVAT: "Akterima medijske i političke scene u Crnoj Gori ću dati adekvatan odgovor" (VIDEO)

Predsednik će učestvovati na samitu Brdo-Brioni sa liderima iz regiona

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

08/10/2024 > 10:42

podeli vest:

VUČIĆ pred polazak u TIVAT: "Akterima medijske i političke scene u Crnoj Gori ću dati adekvatan odgovor" (VIDEO)
Foto: Tanjug printscreen


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Hamburgu, pred polazak u Tivat, gde će učestvovati na samitu Brdo-Brioni, da je uobičajena stvar da se u Crnoj Gori Srbija i on vide kao krivci za probleme sa koalicijama u toj zemlji, kao i da će akterima sa tamošnje medijske i političke scene reći u lice sve što ima.

Vučić je, posle učešća na panelu "Pregovori o novoj alijansi - odgovoran i kružni lanac snabdevanja baterijama", naveo da uskoro ima let za Tivat, gde će učestvovati na samitu Brdo-Brioni sa liderima iz regiona i gde će, kako je rekao, političari iz Crne Gore dobiti adekvatnu reakciju.

- Dobiće odgovor kakav zaslužuju na licu mesta, da ne bih to činio iz Hamburga. To ćemo raditi tamo gde to najmanje očekuju - rekao je Vučić.

On je dodao da ga u Titvu očekuju na ručku, kao i da će posle ručka "biti zanimljivo" jer je, kako je rekao, Srbija glavna tema svih napada u Crnoj Gori, i kad ne znaju kako će rešavati pitanje koalicija, to da je Srbija za sve kriva.

- Neki misle da mogu da se iživljavaju. Evo me, dolazim i u lice ću im saopštiti sve što mislim o mnogima sa njihove političke i medijske scene - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar