Vesti > Srbija

Vučić se javio sa OBALE MORA: EVO KAKO ĆE DA PROVEDE SLOBODAN DAN

Predsednik je naglasio da je u subotu sebi dao slobodno popodne, jer sina Vukana vodi u Leskovac na utakmicu Srbija - Švajcarska

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

09/10/2024 > 19:15

podeli vest:

Vučić se javio sa OBALE MORA: EVO KAKO ĆE DA PROVEDE SLOBODAN DAN
Foto: Printscreen Instagram/buducnostsrbijeav


Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić učestvuje na Samitu Ukrajina - Jugoistočna Evropa, koji se održava u Dubrovniku.

On se  oglasio na svom Instagram nalogu baš iz ovog grada, i to a obale mora, a osim što je rekao da nastavlja ozbiljan posao, opisao je i kako će da provede svoj slobodan dan - u subotu.

Živimo u izazovnim vremenima i još pre odlaska u Njujork znali smo da ćemo da imamo mnogo aktivnosti, mnogo izazova, teških sastanaka, susreta i problema. Ipak, ono što je najvažnije to je da je Srbija čvrsto na svom slobodarskom putu, ali da, pre svega, brine o svojim građanima i o svojom ekonomiji. Zato sam izuzetno ponosan zbog investicionog rejtinga koji smo dobili. Moraćemo da radimo još više, još mnogo, mnogo više nego što smo d sada radili. Ovde u Dubrovniku, juče u Tivtu i sutra već sa američkim ministrom ekonomije i prekosutra sa turskim predsednikom - štitićemo interese Srbije i boriti se za život naših građana i za njihov bolji standard - rekao je Vučić.

On je naglasio da je u subotu sebi dao slobodno popodne, jer sina Vukana vodi u Leskovac na utakmicu Srbija - Švajcarska.

- Pozivam sve ljude sa juga Srbije da dođu i podrže naš nacionalni tim! Napred Srbijo! - zaključio je.

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar