Vesti > Srbija

OGLASIO SE OTAC DANKE ILIĆ: Evo šta je rekao na PRETNJE NJEGOVOJ PORODICI!

Boranin D.S. uhapšen je 9. oktobra zbog pokušaja izazivanja panike i nereda putem društvenih mreža

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Nemanja Negovanović

11/10/2024 > 17:12

podeli vest:

OGLASIO SE OTAC DANKE ILIĆ: Evo šta je rekao na PRETNJE NJEGOVOJ PORODICI!
Foto: Facebook printscreen/FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr


Nakon vesti da su na teritoriji Bora uhapšena dvojica muškaraca zbog sumnje da su upućivali pretnje porodici dvogodišnje Danke Ilić, oglasio se njen otac Miloš i rekao da je upoznat sa tim. Međutim, kako kaže, dvojicu sugrađana policiji nije prijavio niko iz porodice Ilić.

- Čuo sam da su nam pretili putem društvenih mreža, odnosno u lajv uključenjima na TikToku govorili su svakakve gluposti, pretili meni i mojoj porodici, spominjući i našu Danku - rekao je Miloš i otkrio da ne stoji on iza prijave policiji.

Foto: Tanjug printscreen

 

- Što se mene tiče, njih dvojica su sami sebe prijavili policiji. Taj snimak je došao do nadležnih, ja nisam ni morao da reagujem, a i nemam potrebe za tim, ne želim da se bavim time uopšte, jer je reč o pravim glupostima - zaključio je Miloš.

Podsećanja radi, Boranin D.S. uhapšen je 9. oktobra zbog pokušaja izazivanja panike i nereda putem društvenih mreža, a pored njega uhapšena je još jedna osoba koja je preko iste medijske platforme upućivala direktne pretnje roditeljima male Danke Ilić.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar