Vesti > Srbija

U KREMNIMA znaju ko će pobediti u SAD u trci za predsednika! TUMAČ Dragan otkrio proročanstvo u pismu

On tvrdi da bi Tramp zaista trebalo da se osloni na Kremna i na Srbiju

Izvor: K1info/RINA

Autor: Anica Ninković

20/10/2024 > 19:16

podeli vest:

U KREMNIMA znaju ko će pobediti u SAD u trci za predsednika! TUMAČ Dragan otkrio proročanstvo u pismu
Foto: RINA


Sitno se odbrojava do predsedničkih izbora u Americi, a svet sa nestrpljenjem očekuje da vidi ko će se useliti u Belu Kuću.

Kladionice u SAD već su se usijale, ali da li će slaviti Donald Tramp ili Kamala Haris možda tu tajnu znaju čuveni kremanski proroci, koji su proricali budućnost ne samo Srbije, već i sveta. Dragan Pjević, tumač Kremanskog proročanstva tvrdi da na imanju velikih proroka postoji bure, a čija slika bude u njemu on će biti novi predsednik Amerike.

Tako je bilo pre četiri godine, kada je iako se verovalo u Trampovu pobedu ipak pobedio Bajden. Dragan tvrdi da bi Tramp zaista trebalo da se osloni na Kremna i na Srbiju.

- Prošli put se oglušio o naše pozive, ja sam u avgustu ove godine napisao još jedno pismo u kojem mu saopštavam da po svom izaslaniku pošalje svoju fotografiju, međutim i njegov i sin i zet koji su bili u Beogradu nisu došli u Kremna po podršku. Niti je ovo pismo stiglo do Trampa, videćemo šta će biti na izborima 5. novembra - rekao je Dragan.

On se prisetio izbora pre četiri godina kada je u buretu bila Bajednova fotografija, mesec dana pre nego što je on i zvanično izglasan na izborima.

Foto: RINA

 

- Odluka je u buretu, a u buretu nije bila Trampova slika već Bajdenova. Kremansko nebo nikad nije grešilo - tvrdi Pjević.

Inače, Кremna se proslavila mnogim proročanstvima, kao što su propast dinastije Obrenovića, dolazak "crvenog cara" Josipa Broza Tita, kraj komunizma, korona virus, mobilne telefone i mnoge druge događaje na nacionalnom i svetskom nivou.

Pjević kaže da je Кremna učinila da na vlast dođu Tomislav Nikolić, Boris Tadić i Vojislav Кoštunica...

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar