Vesti > Srbija

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima

Na prilazima ka gradovima očekuje se veliki broj vozila i česti zastoji

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

21/10/2024 > 07:40

podeli vest:

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Foto: Shutterstock


Posle prohladnog i mestimično maglovitog jutra sa gotovo idealnim dnevnim temperaturama i dobrim uslovima za vožnju počeće još jedna radna nedelja u oktobru, a intenzitet saobraćaja biće promenljiv, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U prvom delu dana očekuje se pojačan saobraćaj na prilazima Beogradu i većim gradovima kada vožnja postaje usporena zbog velikog broja vozila i čestih zastoja, koji se najpre javljaju na mestima gde se najfrekventniji pravci ukršaju sa drugim putevima, a tokom dana i na mestima gde su radovi u toku.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 05.20 časova, nema dužih zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza. Kad je reč o zadržavanjima na teretnim terminalima graničnih prelaza, za izlaz na Batrovcima, Šidu i Kelebiji čeka se 120 minuta, a na Gradini 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar