Vesti > Srbija

Vučić sa VINAROM iz Velike Hoče: Ne brinite za GUBITAK

Vučić je rekao da njegov otac ima veliku kolekciju vina i da će flaša zauzeti specijalno mesto

Izvor: K1info/Tanjug

12/12/2022 > 11:50

podeli vest:

Vučić sa VINAROM iz Velike Hoče: Ne brinite za GUBITAK
Foto: Tanjug/Rade Prelić


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas tokom razgovora sa vlasnikom vinarije Srđana Petrovića iz Velike Hoče, kome su policija i carina prištinskih vlasti zaplenili krajem prošle nedelje gotovo svo proizvedeno vino, oko 42.000 litara, da nema Srbina koji nije bio ponosan na to kako se porodica Petrovića držala u tim teškim trenucima i poručio mu da ne brinu oko napravljenog gubitka.

- Za to nemojte da brinete, što su vam napravili gubitak, oni ne znaju razliku između Vranca, Prokupca, Gamea, Graševine i drugih sorti vina, pa su izmešali sve - rekao je Vučić u razgovoru sa Srđanom Petrovićem i njegovom porodicom.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

 

- Hvala predsedniku Srbije Alekandru Vučiću i direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petru Petkoviću što su stali uz nas - kratko je rekao Petrović.

On se zahvalio i svim ljudima iz Velike Hoče koji su bili uz njih, ali i svim drugim koji su im u teškim trenucima pružili podršku.

Vučić je dodao da je Srđan racionalan koliko i hrabar i u šali dodao da jutros ima malo treme. On je od Petrovića dobio na poklon njegovo methohijsko vino, koje je pokazao pred kamerama.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

 

 

- Ovo je methoijsko crveno vino, kupaža tri sorte, Vranca, Prokupca i Gama, na kome piše Velika Hoča KiM i Republika Srbija, biće da je to razlog što u prosuli vino - rekao je Vučić i zahvalio na poklonu.

Vučić je rekao da njegov otac ima veliku kolekciju vina i da će ta flaša zauzeti specijalno mesto u toj kolekciji, u njegovoj porodičnoj kući.

 


 

 

Ostavite komentar