Vesti > Srbija

Ponovo NESTALA Ilinka iz Priboja: Pre dva meseca je nađena bez svesti, a lekari su joj jedva SPASILI život

U potragu je uključena policija i volonteri, a porodica moli za pomoć

Izvor: K1info/RINA

13/12/2022 > 17:57

podeli vest:

Ponovo NESTALA Ilinka iz Priboja: Pre dva meseca je nađena bez svesti, a lekari su joj jedva SPASILI život
Foto: RINA


Devojka iz Priboja Ilinka Dujović nestala je juče 12.12. u popodnevnim satima kada je izašla iz kuće, od kada je joj se gubi svaki trag.

Ovo nije prvi put da je nestala, stoga su uplašeni roditelji odmah obavestili policiju. 

- Zadnji put je viđena oko 16 sati na Brijegu, u starom delu Priboja. Pretpostavlja se da je na sebi imala zelenu jaknu, sivu trenerku i crne čizme - potvrđeno je za RINU. 

Ilinka je krajem septembra takođe je nestala, a na brdu iznad Priboja pokušala je samoubistvo tako što se otrovala lekovima. 

Tada se čitav Priboj udružio i krenuo u potragu, našli su je bez svesti, a lekari u pribojskoj bolnici tada su joj jedva spasili život.

Sada za Ilinkom tragaju roditelji, policija i veliki broj volontera.

Njen otac uputio je apel preko društvenih mreža da ako je neko u mogućnosti takođe pomogne u potrazi, a zborno mesto je Železnička stanica. 

- Prijatelji, molim vas ako ste u mogućnosti da dođete u 11 sati na Železničku stanicu. Svaki pojedinac više, daje nam veću šansu. Pomozite mi da nađem moju kćerku, moje dete. Hvala Vam -  napisao je Ilinkin otac na svom Fejsbuk profilu, a apel je preneo lokalni portal Priboj onlajn na svojim društvenim mrežama. 

 

Ostavite komentar