Vesti > Svet

Narod mu RATUJE, on POZIRA za Vogue - Zelenski se fotkao za ženski magazin

Ukrajinski predsednik našao vremena i za fotografisanje za popularni ženski časopis

Autor: k1info/rts.rs

27/07/2022 > 19:07

podeli vest:

Narod mu RATUJE, on POZIRA za Vogue - Zelenski se fotkao za ženski magazin
Foto: Tanjug/Ukrainian Presidential Press Office via AP


Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i njegova supruga Olena pozirali su za najnoviji broj modnog magazine Vogue, a gospođa Zelenski je u intervjuu govorila je o vremenu kada je upoznala svog supruga, kao i o ratu u njenoj zemlji.

Olena Zelenski, dugogodišnji pisac scenarija za komedije, uglavnom je u senci svog supruga, ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, glumca koji je postao političar, preneo je RTS.

Bračni par Zelenski se fotografisao za novi broj časopisa i sa čitaocima podelio priču o svom životu.

Oleana kaže da je supruga upoznala tokom srednjoškolskih dana, da su počeli da se zabavljaju na univerzitetu, a zajedno su 2003. godine osnovali producentsku kuću "Kvartal 95". Snimali su satirični program, ona je pisala scenarije, a on glumio. Humor ih je spojio.

Prva dama Ukrajine je navela da joj nikada nije bio cilj da bude u prvom planu, te da se uvek radije držala po strani, a da joj uloga prve dame donela izlazak iz zone sigurnosti. Zelenski je, s druge strane, istakao da ga je privukla neverovatna lepota Olene.

Intervju u listu Vogue je ilustrovan i fotografijama na kojima Oleana Zelenski pozira sa ukrajinskim vojnicima pored oborenog aviona ili ispred kancelarije svog supruga, među vrećama sa peskom.

 

 

Intervju je baš zbog fotografija izazvao veliku pažnju svetske javnosti. Foto editorijal i cela priča oko bračnog para Zelenski izazvali su u svetskoj javnosti kontroverzne reakcije. Neki smatraju da za ovu priču nije vreme, dok drugi misle da je opravdana.

Ostavite komentar