Vesti > Svet

Kadirov je ŽIV i ZDRAV: DEMANTOVAO glasine o BOLESTI, posetio ROĐAKA u bolnici

Mediji su poslednjih dana pisali da je šef Čečenije navodno bolestan i da se nalazi na medicinskim procedurama u bolnici

Izvor: K1info/blic.rs

20/09/2023 > 20:35

podeli vest:

Kadirov je ŽIV i ZDRAV: DEMANTOVAO glasine o BOLESTI, posetio ROĐAKA u bolnici
Foto: Printscreen/Telegram


Lider Čečenije Ramzan Kadirov demantovao je glasine o svojoj bolesti i rekao da je posetio rođaka u Moskvi, koji se nalazi u Centralnoj kliničkoj bolnici, prenosi RIA novosti.

Prijatelji, ovih dana naša porodica je bila veoma zabrinuta za našeg dragog rođaka Magomeda Abdulkamidoviča Kadirova. Slava Svevišnjemu, on se već oporavlja. Tokom radnog putovanja u Moskvu, prvom prilikom, posetio sam Centralnu kliničku bolnicu, gde sam ga zatekao dobro raspoloženog - napisao je Kadirov u opisu videa koji je objavio na svom Telegram kanalu.

Govoreći o svom zdravlju, Kadirov je naglasio da je on "živ i zdrav i da uopšte ne razume zašto bi se pravila gužva čak i da je bolestan".

- To, istovremeno, ima svojih prednosti – publika je saznala koji mediji otvoreno lažu svoje čitaoce - zaključio je Kadirov.

Mediji su poslednjih dana pisali da je šef Čečenije navodno bolestan i da se nalazi na medicinskim procedurama u Centralnoj kliničkoj bolnici. Pre toga, pojavile su se glasine o njegovoj smrti, što je Kadirov lično negirao.

Ostavite komentar