Vesti > Svet

OTAC male Vanje (14) NEGIRA UMEŠANOST U OTMICU I UBISTVO: On ostaje u PRITVORU!

Policija i tužilaštvo juče su saopštili medijima da je otac podelio otmičarima informacije i detalje u vezi Vanjinog kreatanja

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: K1info

05/12/2023 > 15:05

podeli vest:

OTAC male Vanje (14) NEGIRA UMEŠANOST U OTMICU I UBISTVO: On ostaje u PRITVORU!
Foto: printscreen Facebook/skopje1.mk


Aleksandar Đorđevski, u suštini negira da je umešan u otmicu i ubistvo svoje ćerke Vanje Gorčevske.

To je postalo jasno danas popodne nakon što je završeno njegovo saslušanje u Krivičnom sudu.

Policija i tužilaštvo juče su saopštili medijima da je otac podelio otmičarima informacije i detalje u vezi sa mestom i vremenom u kojem će Vanja krenuti u školu.

Vanjinom ocu, osumnjičenom da je učestvovao u gnusnom činu otmice ćerke, koja je potom ubijena, juče je određen pritvor od dva dana Gorčevski i on će biti vraćen u pritvor, gde će biti zadržan dva dana, do otvaranja istrage, kada bi mogao da mu bude produžen pritvor.

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) raspisalo je juče međunarodnu poternicu za Ljupčom Palevskim Palčom, prvoosumnjičenim za otmicu i ubistvo 14-godišnje Vanje Gorčevske i 74-godišnjeg Pančeta Žežovskog iz Velesa.

Iz Skopskog javnog tužilaštva saopšteno je da je za osumnjičenog Palevskog, koji je u bekstvu, izdat nalog po hitnom postupku za sprovođenje istrage o krivičnim delima otmice i ubistva.

Njemu je danas Osnovni krivični sud odredio pritvor u odsustvu, koji će početi da se primenjuje nakon njegovog otkrivanja.

 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar