Vesti > Svet

Užas u Grčkoj! IZGORELA KUĆA srpskog fudbalera

Brza intervencija vatrogasne službe sprečila je veće razmere katastrofe

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

22/06/2024 > 10:10

podeli vest:

Užas u Grčkoj! IZGORELA KUĆA srpskog fudbalera
Foto: Društvene mreže


Noćas je požar u Grčkoj zahvatio kuću bivšeg reprezentativca Srbije i legende Olimpijakosa, Predraga Đorđevića, u Hanukiji, u okrugu Ilija, mestu porekla njegove supruge. Kuća je pretrpela ozbiljna oštećenja, prema pisanju medija u Grčkoj. 

Naime, kako prenosi "protothema.gr", stanovnici Hanukije rekli su za da zbog požara nemaju ni struje ni vode, te su bili prinuđeni da prenoće u dvorištima kako bi zaštitili svoje domove.

Kako se navodi, požar je izazvao veliku štetu. Zahvatio je deo kuće nekadašnjeg fudbalera, kao i pomoćne zgrade i magacine. Prema izveštajima grčkih medija, plamen je stigao sa fronta požara koji je krenuo iz Alpohorija i zahvatio parcelu gde se nalazi kuća bivšeg fudbalera. Brza intervencija vatrogasne službe sprečila je veće razmere katastrofe.

Da podsetimo, Predrag Đorđević, bivši reprezentativac Srbije, igrao je za grčki Olimpijakos, gde je proveo 13 godina i postigao 126 golova u 343 utakmice. Đorđević je bio ključna figura u Zlatnom dobu Olimpijakosa, osvojio je 12 šampionskih titula u 13 godina, i postao je njihov najbolji strani strelac. Za reprezentaciju Srbije i Crne Gore odigrao je 37 utakmica i postigao jedan gol, učestvovao je i na Svetskom prvenstvu 2006. godine.

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar