Vesti > Svet

BIJONSE POKLONILA PESMU KAMALI HARIS! Pogledajte spektakularan ULAZAK U KAMPANJU uz popularne stihove MEGAZVEZDE (VIDEO)

Bijonse je dala dozvolu za korišćenje pesme "Freedom" Kamali u njenoj predsedničkoj kampanji

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

23/07/2024 > 12:37

podeli vest:

BIJONSE POKLONILA PESMU KAMALI HARIS! Pogledajte spektakularan ULAZAK U KAMPANJU uz popularne stihove MEGAZVEZDE (VIDEO)
Foto: Shutterstock


Potpredsednica SAD Kamala Haris napravila je spektakularni ulazak tokom svoje prve zvanične posete njenom predizbornom štabu u ponedeljak uveče, a u tome joj je mnogo pomogla pesma svetske zvezde Bijonse koja se čula tom prilikom.

Kamala Haris dobila je gromoglasan aplauz i ovacije nakon što je ušla u prostoriju uz pesmu "Freedom", a izvor blizak njoj rekao je za Si-En-En da je njen tim dobio odobrenje od pevačicinih predstavnika da koristi pesmu tokom svoje predsedničke kampanje. 

Bijonse se pridržava strogih smernica u vezi sa svojom muzikom. Međutim, izgleda da je preovladala podrška kandidatu, pa je brzo odobrila zahtev kampanje Kamale Haris (samo nekoliko sati pre izlaska na binu) kada su tražili dozvolu da koriste pesmu "Freedom". 

Iako Bijonse nije zvanično podržala Haris otkako je predsednik Džo Bajden najavio da se neće kandidovati za drugi mandat, dajući joj dozvolu da koristi "Freedom" kao pesmu u kampanji pokazuje da nova predstavnica Demokrata ima veliku podršku jedne od najpopularnijih pevačica sveta. 

Majka Bijonse podržala Harisovu

Još jedna stvar ukazuje na podršku između njih dve, a to je Bijonsina majka, Tina Nouls, koja je podržala Harisovu već u nedelju, ubrzo nakon Bajdenove objave. 

- Nova, mladalačka, oštra... energija - napisala je Nouls na svom Instagramu i objavila fotografiju na kojoj je pored Haris.

- Ostavljajući lični ego, moć i slavu po strani. To je definicija velikog vođe. Hvala vam, predsedniče Bajden za vašu službu i vaše vođstvo. Potpredsednica Kamala Haris za predsednika. Idemo - dodala je ona.

Bijonse ima istoriju podrške demokratskih kandidata

Bijonse ima istoriju podrške demokratskih kandidata. 2013. godine pevala je nacionalnu himnu na inauguraciji predsednika Baraka Obame. Bijonse i njen suprug Džej Zi vodili su 2016. predizborni koncert za Hilari Klinton u Klivlendu, Ohajo, za koju se očekivalo da će postati prva žena predsednica.

- Želim da moja ćerka odraste videći ženu koja vodi našu zemlju i znajući da su njene mogućnosti neograničene. I zato sam sa njom - rekla je tada Bijonse.

2020. godine, Bijonse je podržala kampanju Bajdena i Harisove na svom Instagramu kako bi podstakla svoje pratioce da glasaju. 

Pesma "Freedom"

"Freedom", sa Kendrikom Lamarom, debitovao je na albumu "Lemonade" iz 2016. Pesma nominovana za Gremi postala je himna na mnogim demonstracijama nakon smrti Džordža Flojda 2020.

U ponedeljak uveče u svom predizbornom štabu, Haris je izašla uz sledeće stihove: "Sloboda, sloboda / Gde si? / Jer i meni treba sloboda / Sam kidam lance / Ne dam da mi sloboda trune u paklu / Hej! Nastaviću da trčim / jer pobednik ne odustaje od sebe". 

Ostavite komentar