Vesti > Svet

SRCE DA PREPUKNE: SCENE SA FLORIDE potresaju SVET! Pogledajte šta je morao da uradi jedan VLASNIK FARME KONJA

Građani američke države, očigledno su bežali glavom bez obzira zbog najavljenog teškog vremena

Izvor: K1info/serbiantimes.info

Autor: Mina Duduković

10/10/2024 > 08:34

podeli vest:

SRCE DA PREPUKNE: SCENE SA FLORIDE potresaju SVET! Pogledajte šta je morao da uradi jedan VLASNIK FARME KONJA
Foto: Tanjug/AP


Samo nekoliko časova pre nego što je razarajući uragan Milton udario u obalu Floride, zabeležene su tužne scene tokom priprema građana za evakuaciju

Stanovnici ove američke države, očigledno su bežali glavom bez obzira zbog najavljenog teškog vremena, a u jednom od američkih domaćinstava zabeležene su tužne i potresne scene, u kojima farmer napušta svoje konje i šalje im poslednji pozdrav pred stravičnu oluju koja se očekuje.

@southern.belle._ Please keep our families and fur babies in your prayers🥹 #hurricanemilton ♬ Rescue - Lauren Daigle

Ubrzo je objašnjeno o čemu se zapravo radi.

- Jao, ovo su konji moje najbolje prijateljica, ona ih nikada ne bi ostavila u boksovima, oni će biti napolju na pašnjaku kako bi mogli da trče, to im je najbolja šansa za preživljavanje! Zato stavljamo brojeve na njih.

Podsećamo, uragan Milton najjače 5. kategorije kreće se ka oblasti Meksičkog zaliva i američkoj saveznoj državi Floridi, gde je više od miliona ljudi pozvano na evakuaciju, uoči očekivanog udara nevremena.

Glas Amerike, juče je preneo prognozu meteorologa da će uragan stići do kopna, preteći gusto naseljenoj oblasti zapadne Floride, koja se još oporavlja od posledica uragana Helen.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar