Vesti > Svet

JEZIVI detalji MASAKRA u kući: Rasvetljena MISTERIJA PREŽIVELE DEVOJČICE, brat joj je UBIO celu porodicu

Komšije opisale život porodice u kući na selu

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

22/10/2024 > 09:25

podeli vest:

JEZIVI detalji MASAKRA u kući: Rasvetljena MISTERIJA PREŽIVELE DEVOJČICE, brat joj je UBIO celu porodicu
Foto: Youtube PrintScreen/KING 5 Seattle


Dečak (15) uhapšen je u Fol Sitiju kod Sijetla zbog sumnje da je ubio oca, majku, troje braće i sestara, dok je još jednu sestru teško ranio.

Devojčica, koja je navodno dva puta upucana, krila se u kupatilu, a nekako je uspela da od komšija zatraži pomoć.

Iz policije je potvrđeno da je ubijeno pet članova iste porodice, te da dečak nije pružao otpor pri hapšenju. U mirnom gradiću nadomak Sijetla vladaju tuga i neverica. Komšije ubijenih sa suzama gledaju u kuću na obali jezera, u kojoj je do juče, bar su tako mislili, srećno živela sedmočlana porodica.

Dečak koji se sumnjiči da je počinio zločin je najstariji u porodici. Komšije kažu da je porodica bila povučena, da su vredno radili, sređivali kuću, a da su se dečica igrala sa svima u kraju i da su bili veoma druželjubivi. Navode kako su mališani neretko pomagali komšijama oko nekih radova oko kuće.

- Juče popodne sam videla dečicu ispred kuće. U šoku sam, ne prestajem da plačem - kaže komšinica Lin Trauvern.

Kaže da je sa ubijenom decom slavila 4. juli.

- Deca bi dolazila sa prskalicama...- priča žena dok plače.

Druge komšije kažu da su viđali decu kako plivaju, pecaju i voze se čamcem po jezeru na čijoj obali se nalazi kuća u kojoj su živeli.

- Ova najmlađa mi je nedavno nacrtala crtež i dala mi, još ga čuvam - rekla je Lin.

Svi kažu da su deca bila dobra, lepo vaspitana, da su školovana od kuće i da su često viđali čitavu porodicu kako šeta oko jezera.

- Bili su toliko divni, nezamislivo je ovo što se dogodilo - kaže jedan od komšija.

U nedelju su, kažu, čuli da deca sviraju klavir, koji im je stajao u garaži.

- Bilo je tiho do nekih 4, kao da su bili negde. A onda su došli i deca su trčala i igrala se ispred kuće kao i obično. Jedan od dečaka je svirao taj klavir u garaži. Kada je počela da pada kiša, ja sam se povukla u kuću - ispričala je Lin.

Niko nije slutio da će njihov komšiluk potresti nezapamćena tragedija. U ponedeljak, oko 5 sati ujutru, odjeknuli su pucnji, a onda je policiji počeo neprekidno da zvoni telefon.

- Upucana je porodica, izgleda da ima pet žrtava, živa je devojčica, krila se u kupatilu, ona je prijavila sve - čulo se kako iz dispečerskog centra prenose detalje policiji.

Dečak uhapšen

Iz policije su saopštili da su po dolasku na lice mesta zatekli strašne prizore.

- Dečak je uhapšen odmah po dolasku. Deluje da je u pitanju porodični inicident - navela je policija nedugo po dolasku na mestu zločina.

Podsetimo, sumnja se da je dečak ubio oca, majku, troje braće i sestara, dok je još jednu sestru teško ranio. Ranjena devojčica je prevezena u bolnicu i nalazi se u stabilnom stanju. Šta je tačno prethodilo ubistvo utvrdiće istraga.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar