Showtime > Prvi Red

Jelena Tomašević ispričala za "Prvi red" kako obeležava Vasrks: Ćerka i ja uživamo da farbamo jaja (VIDEO)

Praznici je uvek vraćaju u detinjstvo u bude najlepša sećanja

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

03/05/2024 > 19:45

podeli vest:

Jelena Tomašević ispričala za "Prvi red" kako obeležava Vasrks:  Ćerka i ja uživamo da farbamo jaja (VIDEO)
Foto: Prvi Red


Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić raduju se predstojećem Uskrsu, kao i drugi pripadnici pravoslavne veroispovesti.

Poznati par sa ćerkom ovaj dan obeležava u tradicionalnom duhu, jer su oboje tako vaspitani i u takvom okruženju odrastali.

- Tako sam vaspitani Ivan i ja, iz sličnih porodica potičemo. Bavili smo se folklorom i Ivan i ja. Sada i naša ćerka. Nismo je terali na to, sama je izabrala to sa drugaricama. Baš uživa u tome. Ikao ona ide u muzičku školu, svira klavir, ali voli putovanja, druženja sa društvom sa folklora. Te slike koje nosimo iz detinjstva nas drže u životu i mi se trudimo da našoj ćerki prenesemo te slike koje će poneti sa sobom u život kroz Vaskrs, kroz Božić, kroz slavu, kroz razne te proslave - priča Jelena za "Prvi red".

Foto: Prvi Red

 

- Za mene je Vaskrs bio uvek najradosniji praznik, ne samo što sam volela da bojim jaja sa mamom i sa bakom, već Vaskrsenje kao simbol novog života, kao uteha i nada za sve koji su napustili ovaj svet da su živi na nekom drugom mestu i da smo zauvek povezani sa njima kroz molitvu. Vaskrs ima mnogo veće značenje od bojenja jaja koji je prelep običaj. Moja ćerka obožava da farba jaja sa mnom i uživa u tome - dodaje pevačica.

 

 

Pitali smo pop zvezdu kako farba jaja i šta se nalazi na njenoj prazničnoj trpezi.

- U raznim bojama, mada ja najviše volim crvenu. Moja ćerka voli da farba u drugim bojama. Moja mama kaže da je najzdravija lukovina i da lukovini treba da  se kuvaju jaja, tako da ja skuvam i u lukovini.Dekupaž sam naučila preko Jutjuba. I to sam prošla i pretprošle godine apsolvirala. Na kraju krajeva, to je i najlakše. To je i zdravo, nema hemije - objašnjava Tomaševićeva i dodaje:
- Mi smo za Vaskrs ili u Kragujevcu ili u Užicu. Gledamo da budemo sa našim porodicama. Gledam da uvek nešto doprinesem. Ruska salata je nešto neizbežno, iako smo mi sladokusci. Kolači, tortice i ostalo.

Ostavite komentar