Showtime > Celebrity

Pronašli smo čuvenu Savku iz "Srećnih ljudi", pogledajte KAKO IZGLEDA DANAS! Otkrila sve o ŠAMARIMA sa snimanja (VIDEO)

"Meni je mnogo pomogao Milenko Pavlov", priznaje glumica u razgovoru za "Prvi red".

Autor: Dušan Panajotović

02/05/2024 > 15:02

podeli vest:

Pronašli smo čuvenu Savku iz "Srećnih ljudi", pogledajte KAKO IZGLEDA DANAS! Otkrila sve o ŠAMARIMA sa snimanja (VIDEO)
Foto: Prvi Red


Glumica Aleksandra Saša Nikolić dugi niz godina glumi u pozorištu, ali u domaćim serijama i filmovima. Publika je najviše pamti kao  Savku iz serije "Srećni ljudi".

Ekipa emisije "Prvi red" pronašla je čuvenu Savku i sa njom evocirala uspomene stare 30 godina.

Foto: Prvi Red

 

- To je jedna slatka bezobraznica. Ja možda nisam prva podela za to. To je ono što volimo da kažemo, a najviše volimo da radimo -iz kontre. Ja se ne svađam, ne psujem, ne bacam stvari, a čini mi se da sam uspela da ubedim publiku da sam upravo takva.Mislila sam:'Kako je ova bezobrazna, kako je neprijatna osoba, kako me neće voleti', a svima je simpatična. Poenta je zapravo u toj kontri - rekla je Savka u razgovoru sa našim Radoslavom Kajtezom.

- Mi smo radili u relativno dobri uslovima. iako je to bila inflacija, sve se rušilo okolo, naokolo, ali smo imali jedno pristojno vreme u kome možemo da uradimo scenu. Ja sam radila sa Šuljagićem, nisam radila sa Acom Đorđevićem, to su bile dve ekipe. Sve je teklo lako. Jednostavno, zabavno - prisetila se ona, a onda se dotakla saradnje sa Milenkom Pavlovim koji je igrao njenog supruga u pomenutoj seriji.

Foto: Prvi Red

 

- Meni je mnogo pomogao Milenko Pavlov, moj direktni partner zato što je on glumac koji je komičar. Ja sam više bila u pozorištu, više sam igrala drame i žene koje su trpele nasilje - priča Saša, a na pitanje da li pamti koliko je šamara lupila kolegi kaže:

- Ne zna se, kao i svi ljudi koji su nasilni, pamte oni koji su dobili te šamare. Ja sam ga čak pozvala da ga pitam kad smo se dogovorili za ove razgovore:'Milenko, ti stalno pričaš o nekim šamarima, ja se toga uopšte ne sećam. On kaže: 'Dogovorili smo se sa Šuljagom da mi lupiš šamar i da oni to snime, a da ja to ne znam. Međutim, ti si mene tako opaučila da sam ja izleteo iz kadra'.

 

Ostavite komentar