FunBox > Lajk

Sunđer BOB je DOBIO KONKURENCIJU - ŽUTE KROKS ČIZME su apsolutni HIT, njihova cena... Ma, prava SITNICA

Među prvima su ih obuli Tomi Keš, Paris Hilton, Viktoria Bekam...

Izvor: K1info/Tanjug

28/07/2023 > 22:21

podeli vest:

Sunđer BOB je DOBIO KONKURENCIJU - ŽUTE KROKS ČIZME su apsolutni HIT, njihova cena... Ma, prava SITNICA
Foto: pritscreen TikTok/tommycashofficial


Brend MSCHF pronašao je način da privuče pažnju, a za to je zaslužna saradnja s brendom Crocs čiji su rezultat velike, predimezionirane žute čizme koje su postale pravi modni hit.

Čizme imaju dodatne izrezane otvore za ventilaciju poput Kroks papuča, a prvi ih je nosio muzičar Tomi Keš u prvom redu na Modnoj nedelji u Parizu.

@stevenatto

I Wore the MSCHF Crocs Big Yellow Boots🐊 ♬ original sound - Steve Natto

Ovaj komad obuće će biti pušten u prodaju 9. avgusta po maloprodajnoj ceni od 450 dolara.

Brend MSCHF je pre toga na tržište izbacio predimenzionirane klovnovske crvene čizme koje su zaludele internet, a brojne poznate ličnosti fotografisale su se u toj obući koja podseća na komade iz crtanih filmova.

Ni novi proizvod MSCHF nije promakao poznatima, pa je tako među prvima Viktorija Bekam podelila fotografiju na kojoj nosi velike žute čizme.

Osim nje, i Paris Hilton se takođe pohvalila MSCHF obućom pa je uz fotografije na kojima ih nosi poručila: "Učinite leto ekstra vrućim uz MSCHF Big Yellow Boot". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Na društvenim mrežama mnogi, međutim, nisu blagonaklono dočekali novi proizvod, a u komentarima sa šaljivim porukama neki su i ismejali brend pišući da je "Sunđer Bob dobio konkurenciju".
 

Ostavite komentar