Kultura i umetnost > Film/Serija

DA LI SE SEĆATE kada vas je poslednji put NEKO VOLEO? Film "Ala je lep ovaj svet" će vas podsetiti na to

Film oslikava naše društvo kroz prizmu različitih životnih situacija u kojima se nalaze likovi, kažu producenti ovog ostvarenja

Autor: Tanjug

05/08/2022 > 17:47

podeli vest:

DA LI SE SEĆATE kada vas je poslednji put NEKO VOLEO? Film "Ala je lep ovaj svet" će vas podsetiti na to
Foto: Youtube PrintScreen/Ala je lep ovaj svet


Ljubavna komedija "Ala je lep ovaj svet" reditelja Filipa Čolovića, nastala po tekstu Andreja Šepetkovskog, biće premijerno prikazana 12. avgusta u okviru 46. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, saopštili su danas producenti.

"Film "Ala je lep ovaj svet" krasi izuzetna vizuelna prepoznatljivost, nepretenciozna komika, a opet topla priča koja će nas zagrliti i podsetiti na osećaj kada nas je neko poslednji put voleo", kaže se u saopštenju u kome je beogradska premijera najavljena za 22. septembar.

Foto: Youtube PrintScreen/Ala je lep ovaj svet

Kadar iz filma "Ala je lep ovaj svet"

Producenti su naveli da film rađen po scenariju glumca Šepetkovskog i Čolovića "oslikava naše društvo kroz prizmu različitih životnih situacija u kojima se nalaze likovi", kao i da će "Ala je lep ovaj svet" gledaoce "nervirati, zasmejati, ljutiti, rasplakati kao i sama ljubav".

U filmu, čiji je zvanični trejler danas objavljen, anđela Ljubišu igra Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović je neafirmisani reditelj Bata, popularnu i harizmatičnu televizijsku voditeljku Unu igra Anđelka Prpić, dok policijskijskog inspektora Trišića tumači Šepetkovski.

Glumačku ekipu čine i Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović i mnogi drugi, a film su proizvele produkcija kuća Blu baterflaj i Telekom Srbija.

Ostavite komentar